Stavni nasvet: Rytas Vilnius – AS Monaco

stave danes

Včeraj nismo imeli pravega dne, saj so bile vse tri naše stave napačne. No, pri Mariboru dobimo nazaj polovico tistega kar smo vplačali, ampak vseeno smo dan zaključili globoko pod nivojem. Teden je še mlad in, ker se vedno trudimo, da objavljamo le najboljše stavne napovedi kar jih lahko, imamo danes že nove tri stavne nasvete za katere mislimo, da imajo dober value. Ob včerajšnji analizi, bomo danes ponovno napovedovali še dve košarkarski tekmi. Prva za katero menimo, da ponuja dober value na enem izmed stavnih trgov je tekma, ki se igra v košarkarskem Evropskem pokalu, v Litvi domača ekipa Rytasa pričakuje močno ekipo AS Monaco.

Domača ekipa Rytas Vilnius je igrala v skupini, ki ni bila lahka, a se jim je vseeno uspeli uvrstiti in iz tekmovanja izločiti močno ekipo Lokomotive Kubana. V redni sezoni so imeli štiri zmage in šest porazov, fazo Top 16 pa so začeli z enim porazom in eno zmago. Prejšnji teden so igrali fantastično in premagali Galatasaray v gosteh, kar jim zagotovo daje dodatno dozo samozavesti.

AS Monaco je imel na drugi strani nekoliko močnejšo skupino, a so igrali zelo dobro in se s šestimi zmagami in štirimi porazi uspeli uvrstiti na drugo mesto v skupini, tik za Virtusom Bologno. V fazi Top 16 imajo kot Rytas eno zmago in en poraz, v zadnjem krogu pa so v eni precej zanimivi tekmi z rezultatom 84-78 ugnali Unics Kazan. Kar odlikuje to ekipo trenerja Saše Obradovića, je velika agresivnost v obrambi in ogromno energije skozi celotno tekmo.

Stavni nasvet

Od sinoči se kvote nekoliko premikajo na stran gostujoče ekipe in smatramo, da je to pravilen odziv mnogih igralcev. Res je, da je Rytas dosegel nekaj dobrih rezultatov, toda AS Monaco je eden od skritih favoritov tega tekmovanja in mislimo, da bi morali biti večji favoriti na tej tekmi. Zaradi tega predlagamo stavo na zmagovalca, AS Monaco ML (zmaga Monaca, podaljški vključeni), ki se plača po kvoti 1.79 na stavnici 1xBet.

1xbet slovenija

Relevant news