Stavni nasvet: Rio Ave – Famalicao

stave danes

Čeprav ste verjetno navajeni, da vam v petek dajemo napovedi iz Evrolige, to ta teden ne bo slučaj, saj se igrata samo dve tekmi na katerih nismo našli vrednosti, ki bi bile primerne za odigranje. Gledajoč ponudbo, katera je aktualna ter da je vse v skladu z našimi napovedmi in analizami, smatramo da smo našli eno zanimivo linijo in kvoto katera se igra v okviru Portugalske Prve lige, kjer domača ekipa Rio Ave na svojem stadionu Rio Ave Futebol Stadion, pričakuje gostujočo ekipo Famalicao. Nekako nam se zdi da so stavnice napačno odreagirale na enem izmed marketov in mislimo, da lahko to dobro izkoristimo.

Domača ekipa se trenutno nahaja na 6. poziciji Portugalske prve lige, na domačem terenu pa imajo rezultat od štirih zmag, dva remija in tri poraze, z gol razliko 13:9. Generalno gledano tekom sezone imajo 2.22 doseženega gola povprečno na tekmo, to povprečje pa je še malenkost višje, ko igrajo na domačem stadionu. Na devetih domačih tekmah so samo dvakrat šli preko 2.5 gola te sezone. Ekipa Carlosa Carvalha je poznana po tem, da igra dokaj disciplinirano in ne puščajo nasprotniku prostora, da jim zabijejo gol. Skratka, Rio Ave ima peto najboljšo obrambo portugalske lige.

Na drugi strani ekipa Famalicao je en čas bila senzacija v Evropi, saj so direktno iz druge lige štartali da zamešajo štrene na vrhu, kjer dolga leta vladata Porto in Benfica. Nekako se zdi, da se je ta ekipa iztrošila in fizično in psihično in sedaj prihaja v obdobje slabših rezultatov. Še vedno se gosti nahajajo na četrtem mestu, a na gostovanjih te sezone imajo rezultat štiri zmage, dva remija in tri poraze. Kar se tiče golov, oni so gladko najučinkovitejša ekipa lige z povprečjem 3.22 gola na tekmo.

Pričakovani postavi

V domači ekipi trener Carlos Carvajal ne more računati na dva poškodovana igralca – Jambora in Nadjacka ter tudi na »prišleka« Al Musrafija, na drugi strani pa gostujoči trener ne more računati na poškodovane in suspendirane Diogo Goncalvesa (suspendiran), Perez in Konatea (poškodba).

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi sta dosedaj igrale štiri medsebojne tekme, dve zmagi je odneslta ekipa Famalicao-ta, 2x pa se je tekma končala z remijem. Od štirih tekem je samo ena odšla preko meje 2.5 gola, tri tekme pa so se končale z dva ali manj zadetka na tekmo.

Stavni nasvet

Zares smatramo da so stavnice na tej tekmi pustile prostor na marketu za gole, oziroma da so postavili dokaj mamljivo kvoto in linijo v korist igre manj kot 2,5 gola (Under 2.5 Goals). Iz tega razloga smatramo da je najboljše na tej tekmi odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipi dosežeta največ 2 ali manj golov na tekmi), katera se stava plača z odlično kvoto 1.95 v spletni stavnici bet365.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news