Stavni nasvet: Real Madrid – Manchester City

stave-online
26 februarja, 2020
273 Views
stave danes

Včeraj je bil na evropskih nogometnih igriščih zelo zanimiv dan, saj so se igrale tekme lige prvakov. Danes se vse to nadaljuje v središču pozornosti pa je zagotovo tekma dveh velikanov, Real Madrida in Manchester Citya.

Real Madrid se trenutno uvršča na drugo mesto v španski La ligi z dvema točkama manj od vodilne Barcelone. Doma so skoraj brezhibni, saj imajo 8 zmag in 4 remije od 12 tekem, brez enega samega poraza. Njihova trenutna forma je nekoliko nestabilna, saj imajo na zadnjih sedmih tekmah 4 zmage, 1 remi in 2 poraza. Real Madrid je v svoji skupini končal na drugem mestu za močnim PSG-jem, ki je v skupinskem delu odigral skoraj popolno.

Na drugi strani je Manchester City v svojem domačem prvenstvu prav tako drugi, a se je moštvo Liverpoola oddaljilo že do te mere, da se zdi boj za naslov praktično že končan. V tej sezoni imajo 9 zmag, 1 remi in 4 poraze, na zadnjih sedmih tekmah pa je njihova forma tudi precej nestabilna, saj imajo 4 zmage, 1 remi in 2 poraza. V svoji skupini so končali kot zmagovalci, vendar so imeli roko na srce precej lahko skupino.

Pričakovani postavi

Oba trenerja bosta danes pogrešala nekatere pomembne igralce. Zidane ne more računati na Hazarda, medtem ko Guardiola ne more računati na Sanea.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi sta doslej igrali šestkrat, Real Madrid pa ima 3 zmage, 2 remija, medtem ko je Manchester City zmagal le enkrat. Na stadionu Santiago Bernabeu je Real Madrid obakrat v zgodovini zabeležil zmago. Glede golov so bile igre z veliko in tudi z malo goli.

Stavni nasvet

Verjamemo, da so stavnice na tej tekmi postavile napačno linijo azijskega hendikepa, saj je postavljena ničli (AH 0). Real Madrid je na svojem terenu zelo nevarna ekipa v solidni formi, zato bomo danes igrali na Real Madrid +0 AH (Real Madrid Draw No Bet) po odlični kvoti 2.125 na Bet365.

Če niste seznanjeni s pravili azijskega hendikepa, vam priporočamo, da preberete naš članek o tej temi, ki se nahaja tukaj.

[single_affiliate_xl title=”bet365 slovenija” ]

Author stave-online

Leave a comment