Stavni nasvet: Pinar Karsiyaka – Bandirma

stavni nasvet

Lepo je ko se pride v mini serijo, saj so bili naši zadnji trije stavni nasveti dobljeni in to vsekakor pozitivno vpliva na samozavest. Danes smo se opredelili za tekmo košarkarške prve lige, kjer bo domača ekipa Pinar Karsiyake pričakala mlado in poletno ekipo Bandirme. Smatramo, da so stavnice tukaj napravile napako celo na dveh marketih, ampak mi bomo probali izkoristiti le enega, saj menimo da ni pametno igrati dvojne stave na eni tekmi.

Domača ekipa čudnega imena Pinar Karsiyaka v tej sezoni igra odlično in trenutno se nahaja na drugi poziciji takoj za nepremagljivo ekipo Anadolu Efes. Pinar ima trenutno 12 zmag in 3 poraze, dva poraza sta prišla na gostovanjih, v prejšnjem krogu pa so poraženi bili od Anadolu Efesa in to celo po podaljšku 80-82. Zelo so močni na domačem terenu kjer imajo v tej sezoni 6 zmag in samo 2 poraza, to kar pa je karakteristično za to ekipo pa je, da se odlično prilagajo svojim nasprotnikom in kot kameleon zmagujejo svoje nasprotnike z njihovim orožjem.

Bandirma je na drugi strani najmlajša ekipa v povprečju te sezone v turški ligi, zraven tega odlično krmarijo tako v ligaškem prvenstvu kot v Evropi. V domačem prvenstvu se trenutno nahajajo na šestem mestu z devet zmag in šest porazov. Na gostovanju imajo 4 zmage in 4 poraze, a v tej sezoni so dobili naziv hit velikanov, saj premagujejo velike ekipe. Preprosto zaradi svoje mladosti in poletne igrajo igrajo hitro košarko proti vsaki ekipi.

Pričakovani postavi

Oba trenerja imata na razpolago vse svoje igralce, ni poškodovanih in pričakuje se ena odlična tekma.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Zadnje tri leta sta ti dve ekipi igrale 6x in rezultati so zelo izenačeni z tri zmage za vsako ekipo. V tej sezoni so igrali na samem začetku prvenstva in Pinar je preprosto demoliral Bandirmo z več kot 25 košev razlike.

Stavni nasvet

Zares menimo, da so stavnice na tej tekmi napravile napako na marketu za vsoto košev, oziroma, da so postavili prenizko linijo. Pinar je dosedaj v tej sezoni šel 7x preko te linije (od 15 tekem), Bandirma pa celo 12x od 15 tekem. Iz tega razloga menimo, da je najboljše na tej tekmi odigrali over 155. points (da obe ekipi dosežeta 156 ali več točk na tekmi, podaljški so vključeni), katera stava ima kvoto 1.83 na spletni stavnici Bet365.

V kolikor niste sigurni kaj ta stava pomeni in kako jo postavite ter v kateri stavnici jo odigrate, predlagamo da preberete naš članek na temo najboljših stavnic za igralce iz regije, kateri se nahaja tukaj.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news