Stavni nasvet: Partizan – Yeni Malatyaspor

stave-online
8 avgusta, 2019
93 Views
stavni nasveti

Začenja se tretji krog kvalifikacij za uvrstitev v skupinski del Evropske Lige in našli smo eno popolno linijo, ki jo je treba odigrati, saj v naših očeh ponuja izjemen value. V Beogradu, na stadionu Partizana se bosta srečala domači Partizan in turški Yeni Malatyaspor. Obe ekipi sta s tem tekmovanjem začeli v prejšnjem krogu, a je imel srbski predstavnik veliko lažjo nalogo, saj je dvakrat z 1: 0 in 4: 0 premagal Connah’s Bay. Yeni Malatyaspor je na drugi strani doma remiziral proti Olimpiji (2: 2), a je po veliki bitki v Ljubljani uspel zmagati z 1: 0.

[mailmunch-form id=”806602″]

Nogometni klub Partizan je že nekaj let v očitni finančni in rezultatski krizi. Največji talenti se prodajo za razmeroma nizke vsote, navijači niso zadovoljni, vodstvo pa se neprestano spopada z velikimi dolgovi. Zaradi tega je trenerski vrtiljak v beograjskem klubu v polnem zagonu, trenutni trener Savo Milošević je namreč že četrti trener v zadnjih treh sezonah. V tem prestopnem roku navijači niso zadovoljni s tem, kar je bilo storjeno, saj je bil najboljši strelec ekipe prodan, več igralcev pa so pripeljali na posojo. V zadnjih sedmih srečanjih imajo razmerje med petimi zmagami, enim remijem in enim porazom.

Po drugi strani je Yeni Malatyaspor ekipa, ki nima finančnih težav ali težav s sestavo ekipe, saj so v tem prestopnem obdobju pripeljali kar nekaj zanimivih okrepitev. Klub napreduje iz leta v leto in upravičeno pričakujejo, da bodo napredovali v naslednji krog. V zadnjih sedmih srečanjih imajo razmerje med tremi zmagami, enim remijem in tremi porazi.

Pričakovani postavi

Trener domačih ima pred tem dvobojem kar nekaj težav s sestavo ekipe, saj zaradi poškodb nima igralca na položaju desnega obrambnega igralca. Pod velikim vprašajem je nastop Miletića, ki je že začel trenirati, a ima še vedno dokaj veliko oteklino na nogi. Novo prispeli Japonec iz Arsenala, Assano zaenkrat še ni pripravljen za igro. Gostje so prispeli v Beograd in nimajo težav s poškodovanimi ali suspendiranimi igralci. Trener Ali Ravci je dejal, da je Partizan veliko boljša ekipa kot Olimpija in da jih v Beogradu čaka trdo delo.

Rezultati in trendi

Ti dve moštvi še nikoli nista igrali drug proti drugemu tako, da se ne prejšnje rezultate ne moremo nanašati. Kot ponavadi v takšnih situacijah lahko analiziramo, kako igrata obe ekipi, kar nam pove, da je Partizan ekipa, ki rada igra ofenzivno, a tudi ekipa, ki precej lahko tudi zna prejeti zadetek. Turški predstavnik na drugi strani pogosto igrajo tekme z veliko goli, zato je morda dobra stava igrati na več kot dva gola.

Stavni nasvet

Na tem srečanju bomo stavili na podlagi izkušenj in odločitve, da bomo igrali proti trgu. Kvote za Partizan se namreč nenehno zmanjšujejo, zato je azijska linija hendikepa premaknjena z + 0,25ah na +0,5. Tak napad na trge je mogoče razložiti z močno navijaško bazo kluba, ki verjame v svoj klub, pa tudi z dejstvom, da stavnice podcenjujejo turškega predstavnika. Verjamemo, da stava Yeni Malatyaspor +0,5AH ponuja odlično vrednost (Yeni Malatyaspor ne bo izgubil tekme), katero lahko vplačate na spletni stavnici 1xBet po solidni kvoti 1,93.

Če niste prepričani, kako igrati to stavo ali vas zanima, kako deluje azijski trg hendikepov, predlagamo, da si preberete naš članek na to temo tukaj.

[single_affiliate_xl title=”1xbet” ]

 

Vsi stavni nasveti

Author stave-online

Leave a comment