Stavni nasvet: Panathinaikos – Žalgiris

stavni nasvet

Sinoči je Maccabi TA zmagal, a žal dve točki pod hendikepom, ki smo ga igrali, zato je bila naša napoved napačna in brez dobička. Ta mesec imamo nekakšen “rollercoaster” kar se tiče naših stav, in ker smo vedno zelo kritični, menimo, da bi morali biti naši stavni nasveti bolj uspešni, predvsem pri košarki. Danes je že četrti igralni dan v Evroligi ta teden in verjamemo, da smo našli dober value na eni današnji tekmi. V atenski OAKA Areni se bosta srečala domači Panathinaikos in gosti iz Litve, ekipa Žalgirisa.

Panathinaikos je bil v hudi rezultatski in igralski krizi, ampak po menjavi trenerja, ko so pred nekaj tedni ponovno pripeljali Ricka Pittina, zdaj izgledajo mnogo bolje. To niti ni tako čudno saj je Pittino spremljal ekipo in jo prilagodil svojim preferencam. Rezultati so trenutno toplo-hladni, vendar pa na parketu ekipa deluje več kot dobro.

Žalgiris ima na drugi strani zelo slabo sezono, s samo 6 zmagami in 13 porazi. Vodstvo kluba preprosto ni dobro opravilo svojega dela, saj niso uspeli najti adekvatnih zamenjav za nekatere nosilce igre, ki so odšli pred sezono. Od sedmega do petnajstega kroga so bili v nizu porazov, zdaj pa so na zadnjih štirih tekmah uspeli doseči tri zmage (Bayern München, Maccabi TA, Crvena zvezda), vendar v tej tekmi ne pričakujemo, da bodo zasijali. Ves teden so na poti, svoj maksimum pa so pustili v Beogradu.

Pričakovani postavi

Nobena izmed ekip nima večjih težav s postavo ali poškodbami, zato se pričakuje zelo zanimiva tekma.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

V zgodovini teh dveh moštev sta se v Evroligi pomerili 23-krat, rezultati pa so precej na strani Panathinaikosa, ki je zmagal 17-krat na 23 tekmah. V Grčiji je rezultat 10-1 v korist domače ekipe, kar zadeva skupno število točk, pa se večinoma igrajo tekme z veliko točkami.

Stavni nasvet

Resnično mislimo, da so stavnice na tej tekmi naredile napako na trgu hendikepa, torej da so postavile dokaj nizko linijo in preveč spoštovale goste iz Litve. Zaradi tega menimo, da je najbolje, da v tej igri igrate Panathinaikos -7 HC (Panathinaikos zmaga z osmimi točkami ali več, pri sedmih se povrne vložek), stava pa se plača po solidni kvoti 1.90 na spletni športni stavnici Bet365.

Če niste prepričani, kaj ta stava pomeni in kako jo odigrati, predlagamo, da si preberete naš članek o azijskem hendikepu, ki se nahaja tukaj.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news