Stavni nasvet: Palmeiras – Bahia

stavni nasveti

Čeprav je bilo v brazilski ligi to sezono odigranih že 13 krogov, pa zaradi daljšega premora med igranjem Copa Amerike lahko rečemo, da se je pred nekaj tedni začel drugi del prve polovice sezone brazilskega prvenstva. Trenutno se je na lestvici nekaterim ekipam že uspelo oddaljiti in zagotovo lahko rečemo, da se bodo za naslov borili Santos, Flamengo in z nekaj sreče Palmeiras.

[mailmunch-form id=”806602″]

Domača ekipa, ki jo vodi legendarni trener Luiz Felipe Scolari, je po odmoru začela z nizom številnih negativnih rezultatov. Zaradi tega je ta tekma izredno pomembna tako za igralce kot za trenerja, da si povrnejo potrebno zaupanje in samozavest. V ekipi Palmeirasa je kar nekaj resnično kakovostnih igralcev in le vprašanje časa je, preden bodo spet začeli serijsko zmagovati. V zadnjih sedmih srečanjih imajo eno zmago, pet remijev in en poraz.

Na drugi strani je ekipa Bahia manjše moštvo iz dežele, toda ekipa, ki si že leta uspeva izboriti obstanek v brazilski prvi ligi. Tisto kar je je njihova prednost, je igranje na domačem terenu, kjer le malo moštev uspe doseči zadetek, saj Bahia na svojem stadionu kaže zares odlične predstave.

Pričakovani postavi

Trener Scolari se je po zadnjih informacijah iz tabora Palmeirasa odločil, da ne bo spreminjal postave, temveč bo na teren pripeljal najboljše nogometaše, ki jih ima na razpolago. Trener Bahie se je na drugi strani pred to tekmo odločil skriti karte in ni razkril svoje potencialne postave.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta se do zdaj pomerili 15-krat, veliko več uspeha pa ima Palmeiras. Konkretno, domačini so zmagali 8-krat, 5-krat je bilo neodločeno, Bahia pa je zmagala le 2-krat. Glede doseženih golov na teh tekmah ni mogoče izvesti pravega zaključka, saj so bili mešani rezultati in tekme z malo in veliko goli. Zaradi tega nas pri napovedi ne bodo vodili statistični podatki in pretekli rezultati, saj menimo, da trendi niso jasno izraženi.

Stavni nasvet

Na tem srečanju nas bodo zato vodile izkušnje iz spremljanja južnoameriškega nogometa in naše poznavanje teh dveh moštev. Mislimo, da so domači veliko boljši in so zelo motivirani za zmago na današnji tekmi. Trener Scolari je znan kot odličen motivator in pričakujemo, da bo Palmeiras na teren prišel z veliko željo. Predvsem na podlagi tega kar smo videli od obeh ekip v tej sezoni je naš stavni nasvet, da igrate Palmeiras -1,25AH (Palmeiras zmaga z dvema ali več goli razlike), kar se plača po solidni kvoti 1.91 na spletni športni stavnici 1xBet.

Če niste prepričani, kako igrati to stavo ali vas zanima, kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek na to temo tukaj.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

 

Vsi stavni nasveti

Relevant news