Stavni nasvet: Olympiakos Piraeus – Viktoria Plzen

stave-online
30 julija, 2019
592 Views
stavni nasveti

Prejšnji teden sta ti dve moštvi igrali prvo tekmo kvalifikacij za ligo prvakov in zagotovo lahko rečemo, da je Viktoria Plzen zamudila odlično priložnost, da bi delo končala že po prvi tekmi. Na terenu so bili precej boljše moštvo, a zaradi neizkušenosti in dekoncentracije v ključnih trenutkih niso uspeli kapitalizirati boljše igre in danes v Grčijo prihajajo, kot da prve tekme sploh ne bi bilo, saj se je končala z rezultatom 0-0. Igranje na stadionu Georgios Karaiskaki v Solunu ne bo enostavno. Navijači so nori, pritisk je velik, povrhu tega pa tudi vreme ne bo na strani češke ekipe. Toda začnimo po vrsti.

Viktoria Plzen je že začela svojo sezono in v domačem prvenstvu so že odigrali tri tekme, na katerih so zabeležili tri zmage, na vsaki pa so prejeli vsaj en zadetek (3-1, 2-1 in 3-2). Ekipo trenerja Pavla Willowa sestavljajo večinoma češki nogometaši, nekaj manj znanih tujcev, kot so Afričani Moses in Kaymba ter napadalec France Beauguel, ki na Češkem igra že tako dolgo, da ga praktično lahko štejemo za domačega igralca. Na zadnjih sedmih srečanjih je Viktoria Plzen zabeležila štiri zmage, en remi in dva poraza.

[mailmunch-form id=”806602″]

Na drugi strani moštvo Olympiakosa še ni začelo sezone v državnem prvenstvu, vendar je ta tekma zanje izjemnega pomena, saj je udeležba v Evropi zelo pomembna za vse grške klube. Kot smo že omenili, so imeli precej sreče na prvi tekmi, kjer so se kar malo osmešili in zdaj morajo pokazati svojim navijačem, da so pripravljeni premagati Viktorijo. Ekipa trenerja Pedra Martinsa je sestavljena iz tujih igralcev, skupaj 21 tujih igralcev, večinoma iz Portugalske, Brazilije in Španije. To niti ni tako slabo, glede na to, da bo sodniška trojka iz Španije, zato se bodo igralci Olympiakosa lažje sporazumeli s sodnikom Juanom Martinezom. V zadnjih sedmih srečanjih  je ekipa zabeležila dve zmagi, pet remijev in so brez poraza.

Pričakovani postavi

Glede na pomembnost tekme je povsem jasno, da bosta oba trenerja na teren poslala najboljših enajst igralcev, ki so v danem trenutku pripravljeni. Vprašanje je, kako se bo ekipa Viktoria odzvala na vremenske razmere, saj bo danes v Solunu 33 stopinj Celzija s 50-odstotno vlažnostjo, kar je zelo neugodno za igranje nogometa, igralci Olympiakosa pa so takšnih razmer navajeni.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta se do zdaj pomerili le enkrat, in sicer prejšnji teden, zato težko govorimo o kakršnihkolih trendih. Če pa primerjamo rezultate obeh moštev, bomo videli, da je ekipa Olympiakos mnogo bolj obrambno naravnana, medtem ko Čehi pogosto znajo “kiksniti” in prejeti gol svojih nasprotnikov. Prav zaradi tega in nekaterih drugih razlogov smo se odločili, da naredimo stavni napoved za to tekmo.

Stavni nasvet

Napake na prvi tekmi bi po vsej verjetnosti morale Viktorio Plzen drago stati. Olympiakos je v zadnjih letih, v teh prvih kolih, že večkrat na svojih gostujočih tekmah pokazal precej bledo predstavo, nato pa preprosto dominiral na domačem igrišču. Glede na to, da bo vreme na strani domače ekipe, imajo bolj kvaliteten kader igralcev in, da lahko računajo na bujno podporo s tribun, menimo, da je tukaj najboljša stava Olympiakos -0,5AH (zmaga Olympiakosa), ki je na spletni stavnici 1xBet na voljo po solidni kvoti 1,77.

Če niste prepričani kako igrati to stavo ali vas zanima kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek o tem, tukaj.

Danes, 20:30 – Liga Prvakov, Kvalifikacije

Olympiakos Piraeus – Viktoria Plzen: tip, Zmaga Olympiakosa @ 1.77

Opomba – Ne pozabite še na stavo tretje angleše lige, ki je še vedno aktualna in jo najdete tukaj.

1xBet

4.1/5
  • Najboljše kvote
  • Prek 150 možnosti plačevanja
  • Super bonusi in promocije
  • Live streaming
  • Več kot 40 različnih jezikov
  • Številni azijski hendikepi in posebni trgi
  • Samo ena licenca
  • Omejeni dostopi v nekaterih državah
100% do 130€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment