Stavni nasvet: Novorizontino – Bragantino

stave danes

V kolikor niste veliki oboževalec Južno Ameriškega nogometa, potem verjetno ne veste, da preden se začnejo redne lige v Brazilskem nogometu, kakšnih tri mesece igrajo lige držav (provincij), katerim malim klubom služijo k prodaji svojih talentov, velikim klubom pa da uigravajo svoje igralce, kateri so komaj prišli v klub in igralce, kateri so v prejšnji sezoni igrali manj kot ostali. Gledajoč ponudbo katera je aktualna in v skladu z našimi predlogi in analizami, smatramo da smo našli eno zanimivo linijo in kvoto katera se igra v okviru prvenstva Paulista, kjer domača ekipa Novorizontina na svojem stadionu Dr. Jorge Ismael de Blasi, pričakuje favorizirano ekipo Bragantina.

Domača ekipa, zanimivega imena katerega je težko izpisovati in ga ne bomo dostikrat ponavljali, je preteklo sezono igrala v četrtem rangu tekmovanja, Serii D in končala kot prvouvrščena ekipa skupine 14, da bi kasneje v 1/16 finala povsem nepričakovano izpadli od ekipe Boaviste po slabem izvajanju 11-metrovk. To ekipo s klopi vodi karizmatičen trener Roberto Fonseca, kateri je v brazilskih krogih poznan kot trener, ki z malimi klubi dela čudeže in slovi kot odličen motivator. Njegova ekipa je v prvi dve tekmi ustvarila dve zmagi, obe po 2-0 in je zares čudno, da so na tej tekmi postavljeni kot outsiderji.

Na drugi strani ekipa Bragantina je postala projekt kompanije Red Bull in od njih se pričakuje da bodo prijetno presenečenje v okviru Serie A, saj so prejšnjo sezono igrali zares impresivno in osvojili naslov v Seriji B. V Paulista prvenstvu Bragantina ni krenila dobro, saj so nanizali en poraz in en remi. Medtem časom so pripeljali novega trenerja, kateri bo debitiral na tej tekmi, postavlja pa se vprašanje v kakšnem fizičnem in psihičnem stanju so igralci Bragantine. Še vedno velja dejstvo, da ti igralci imajo kvaliteto glede na domačina, ampak zdi se, da še vseeno niso dovolj dobro pripravljeni na to tekmovanje, gosti pa so posebno motivirani, da vsako tekmo začnejo zelo dobro.

Pričakovani postavi

V domači ekip ni nobenih težav s sestavo ekipe, na drugi strani pa za goste ne bo igral pomemben napadalec Arthur in obrambni igralec Realpe.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi sta dosedaj igrale ena proti dve samo dve tekmi, enkrat je bilo neodločeno 1:1, enkrat pa je zmago odnesla ekipa Bragantina rezultatom 2:1. Sicer dve tekmi nista dober pokazatelj dolgoročnega trenda, a gledajoč dosedanje rezultate obeh ekip sta odigrale vse under 2.5 golov.

Stavni nasvet

Zares smatramo da so stavnice na tej tekmi pustile prostor na marketu za azijski hendikep, oziroma da so postavili dokaj odlično kvoto in linijo v korist domače ekipe. Iz tega razloga smatramo, da je najbolje na tej tekmi odigrali Novorizontino +0,25 AH (domača ekipa pokrije +0,25 linijo Azijskega handicapa), katera stava se plača z odlično kvoto 1.875 v spletni stavnici bet365.

V kolikor niste sigurno kako se ta stava postavlja in kakšna so pravila Azijskega hendikepa, vam priporočamo da si preberete naš članek na to temo.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news