Stavni nasvet: NK Mura – NK Maribor

stave danes

Maribor je preživel vročico derbija in tokrat ga že čaka nova pomembna tekma, derbi z Muro. Po našem mnenju je Maribor prikazal odlično igro in z malce več sreče, bi lahko odnesli tudi zmago proti Olimpiji. Glavni faktor je seveda Kronaveter, ki je trenutno v odlični formi in nič drugače ne bo tudi jutri. Maribor se zaveda, da mora to tekmo skoraj nujno dobiti, saj bi se tako, po včerajšnjem kiksu Olimpije proti Triglavu, le tej približal na samo točko zaostanka. Vsekakor je to izjemna priložnost in motivacije zagotovo ne bo manjkalo.

Maribor bo najverjetneje v napadu pogrešal Zahoviča, a to ne bi smel biti velik problem, saj je jasno da Luka ni v najboljši formi in da Maribor potrebuje še kakšno kvalitetno špico. Prava bolnišnica pa je medtem na drugi strani pri Muri, kar se zna še kako poznati. Resda so odnesli celotno kožo proti Domžalam in celo z igralcem manj, a tokrat jih čaka bistveno težja naloga.

Pri Muri ne bo najboljšega igralca Bobičanca, Obradovića, Kozarja, Mandića in Šimića. Skratka cela paleta dobrih igralcev, ki jih potrebuješ na tekmi z Mariborom, kateri bo sigurno zelo motiviran po dobrem zaključku derbija, največja nevarnost pa bo zagotovo pretila iz dvojca Požeg Vancaš-Kronaveter. Maribor je trenutno v naših očeh kvalitetnejši in v prednosti, enostavno te tekme ne smejo izgubiti, pa tudi čas je že, da premagajo Muro na ligaškem prizorišču. Ob vseh težavah domačih je tudi to realno za pričakovati, kvota na Štajerce pa je zelo solidna in stavo DNB moramo vzeti s srednjim vložkom.

NK Maribor 0 (Draw No Bet) @ 1.72 na Bet365

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news