Intro

Stavni nasvet: Nemčija – Nizozemska

stavni nasveti

Kvalifikacije za evropsko nogometno prvenstvo počasi prehajajo v drugo fazo, saj se je v večini skupin že odigralo po tri ali štiri tekme in že je mogoče videti potencialne selekcije, ki se bodo potegovale za prvo mesto. V skupini C je le malo ljudi pričakovalo, da bo Severna Irska po štirih tekmah imela največje število točk, pred Nemčijo na drugem in Nizozemskem na tretjem mestu. To samo kaže na to, da se vsakič pojavi kakšna ekipa, ki pokaže, da bolj znanim selekcijam ni avtomatsko usojeno osvojiti prvega mesta v skupini brez velikega boja.

Nemška reprezentanca v teh kvalifikacijah še ni izgubila točk, saj je na treh odigranih tekmah pokazala tri kakovostne predstave in zbrala vseh možnih 9 točk. Po vrsti so padle reprezetance Estonije (8-0), Belorusije (2-0) in Nizozemske (3-2). Selektor Low ima na razpolago novo pomlajeno ekipo, ki je morda najšibkejša v fazi obrambe, ampak zaenkrat jim to ne predstavlja težav, saj so napadalci vedno zabili več golov od nasprotnikov.

1xbet slovenija

Nizozemska je na drugi strani v tej skupini igrala samo dve tekmi, zadnjo na svojem stadionu, kjer so izgubili proti Nemčiji z 2-3, na prvi pa so s 4: 0 premagali belorusko reprezentanco. Selektor Koeman je naredil menjavo generacije, zdaj pa oranžni dres nosijo številni mladi in perspektivni igralci, kot so branilec De Ligt, vezist De Jong in napadalec Malen.

Pričakovani postavi

Poškodovanih igralcev ni, oba selektorja pa bosta imela na razpolago vse igralce, ki sta jih povabila na ta krog tekem reprezentance.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej igrali 43-krat, Nemčija pa ima rahlo prednost, saj je zmagala 16-krat, 11-krat je zmagala Nizozemska, 16-krat pa je bilo neodločeno. Ta zgodovinski presek predvideva, da bi morali gledati na kvote za Nemčijo, vendar pa je kvota za zmago domačinov precej nizka in menimo, da je vrednost na drugem trgu.

Stavni nasvet

V zadnjih nekaj letih sta se ti dve reprezentanci srečali 3-krat, vsaka ekipa je odnesla po 1 zmago, 1-krat pa je bilo neodločeno. Na vseh treh tekmah smo videli veliko zadetkov in menimo, da bo tudi na tej tekmi izkupiček več kot dveh zadetkov. Zaradi tega je naš stavni nasvet, da igrate na Over 2.5 (več kot 2 gola na tekmi), kar se plača po solidni kvoti 1.62 na spletni športni stavnici 1xBet.

1xbet slovenija

Relevant news