Stavni nasvet: Napoli – Juventus

stave danes

Včeraj smo bili dokaj uspešni z našimi stavnimi nasveti, z izjemo tekme Maribora, kjer smo povsem zgrešili z našo napovedjo. Danes je na sporedu kar nekaj tekem, predvsem nogometnih, in prva katero bomo napovedovali je tekma v Neaplju, kjer Napoli pričakuje dolgoletnega prvaka lige Juventus. Že v času Sarrijevega Napolija bi se od te tekme pričakovalo veliko, zdaj pa se ta karizmatični trener vrača na kraj zločina, tokrat s Staro damo, ki pod njegovo taktirko igra vse bolje.

Domači Napoli igra za njih podpovprečno sezono, saj so trenutno na lestvici Serie A šele na 13. mestu, na domačem terenu pa so zabeležili 3 zmage, 2 remija in kar 5 porazov, z gol razliko 11 proti 13 v korist prejetih zadetkov. Trener Genaro Gattuso na Sao Paolu sicer še ni izgubil, odkar je sedel na klop in zamenjal legendarnega Ancelottija, a zagotovo ne mislimo, da je karizmatični Italijan na trenerskem nivoju, da bi lahko to moštvo prebudil pozno v sezoni. Italijanski časniki v zadnjih dneh špekulirajo, da bi lahko dobil “nogo”, saj uprava v zadnjem mesecu nikakor ni zadovoljna z rezultati.

Juventus je na drugi strani na prvem mestu in ima na gostovanjih v tej sezoni 7 zmag, 2 remija in le en poraz, z gol razliko 15 proti 9. Sarri je uspel sestaviti ekipo v kateri ima kopico kakovostnih nogometašev, Juve pa je na zadnjih desetih tekmah zabeležil devet zmag, in le en poraz.

Pričakovani postavi

Domači ne bodo morali računati na Koulibalyja, Allana, Malcuita, Ghoulama in Mertensa, Maksimović pa je vprašljiv. Pri Juvetu so odsotni Chiellini, Demiral, Khedira, pa tudi De Sciglio.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi sta sr doslej pomerili 47-krat, rezultati pa so bolj na strani Juventusa, ki je zmagal 25-krat, 10-krat je bilo neodločeno, 12-krat pa je zmagal Napoli. Kar zadeva gole, obstaja en zelo zanimiv trend, to je, da sta na 5 od zadnjih 7 obe ekipi zadeli, na 4 od 7 tekem pa sta ekipi skupno dosegli več kot 2 zadetka.

Stavni nasvet

Resnično mislimo, da so stavnice na tej tekmi pustile prostor na trgu za končni izid, torej da so postavile precej mamljivo kvoto na zmago Juveta v gosteh. Zaradi tega menimo, da je najbolje, da v tej igri igrate Juventus -0.5 AH (zmaga Juventusa), za kar je na voljo odlična kvota 2.05 na spletni stavnici Bet365.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news