Stavni nasvet: Napoli – Barcelona

stave-online
25 februarja, 2020
358 Views
stave danes

Ura resnice prihaja za Barcelono, najprej v Ligi prvakov z Napolijem, nato še za vikend, ko sledi El Classico. Barcelona prihaja v Italijo z odlično popotnico (5:0 zmaga nad Eibarjem), zelo pomembno pa je, da je strelsko formo znova ujel Lionel Messi, ki je zabil kar 4 zadetke, za enega izmed njih pa mu je asistiral novi napadalec Setien, ki zna biti dober potencial. Barcelona večjih težav nima, odsotna sta že od prej napadalca Suarez in Dembele, napadalni trio pa bodo verjetno ustvarjali Fati-Messi-Griezman.

Na drugi strani stoji vedno neugodni Napoli pod vodstvom karizmatičnega Gennara Gatusa, ki bo naredil vse, da katalonskega giganta preseneti ali kar izloči. Napoli kljub temu da v Serie A ne igra dobro, še zdaleč ne meče puške v koruzo in se zaveda svojih kvalitet, predvsem napadalnih, zato se nam je tudi porodila ideja o stavi na vsoti golov.

Obe ekipi imata zelo dober napad, predvsem gostje, kjer lahko Messi ob dobrem dnevu zabije že sam 2 zadetka, rak rana obeh ekip pa je obramba, katera zna velikokrat kiksniti in prejeti zadetek več. Tekma bo zagotovo vsaj malo odprta, saj kot poznamo Barco vemo, da drugače ne zna igrati, prav tako pa proti nasprotniku kova Napoli more iskati zmago že na prvi tekmi, ob enem pa lahko pušča veliko prostora za protinapade, kar bi domača ekipa morala znati izkoristiti. Stava na več kot 2.5 gola je tukaj dokaj logična, tudi kvota je zelo solidna in glede na vse parametre, ki jih lahko zberemo pri obeh ekipah, je tole za vzeti z enim srednjim vložkom.

Over 2.5 Goals @ 1.75 na Bet365

[single_affiliate_xl title=”bet365 slovenija” ]

Author stave-online

Leave a comment