Stavni nasvet: Mornar Bar – Nymburk

stave danes

V nedeljo ponovno nismo imeli dobrega dne, ampak vseeno ostajamo optimistični in si prizadevamo, da mesec zaključimo vsaj s pozitivno nulo. Pri stavah je pomembno imeti dobro stavno banko oz. money managment, da si v primerih slabega mesca ne napravimo preveč škode. Danes gremo nekoliko bolj previdno in bomo igrali samo eno tekmo, ki se igra v košarkarski Ligi prvakov. V črnogorskem mestu Bar, domača ekipa Mornar, ki je že izgubila vse možnosti za uvrstitev v naslednji krog, pričakuje ekipo češkega Nymburka, ki pa je že uvrščena v naslednji krog tekmovanja. Zelo verjetno bo ta tekma precej nezanimiva, saj obe ekipi nimata za kaj igrati, zato menimo, da je to ena izmed tistih tekem, kjer se lahko zgodi presenečenje.

Mornar Bar je zelo nenavadna ekipa, ki ne igra obrambe, ampak je bolj osredotočena na napad in na trenutke deluje precej neorganizirano, lahko bi rekli celo divje. Takšna igra jih je stala tudi uvrstitve v play-off, saj so na prvih sedmih tekmah izgubili vseh sedem. Potem so se borili in nanizali nekaj zmag, predvsem na svojih tleh, a to ni bilo dovolj za uvrstitev v play-off.

Nymburk ima na drugi strani trenutno 10 zmag in le 2 poraza, v tej skupini pa so že kvalificirani kot prvu ali drugouvrščena ekipa. Prvi poraz so zabeležili doma proti Tenerifeju, drugega pa na gostovanju pri Peristeriju. Na prvi tekmi so preprosto povozili Mornar-ja in jih poslali domov z več kot 20 točkami razlike, ampak tokrat jim utegne primanjkovati kakršnega koli motiva. Poleg tega se je poškodovalo več igralcev, kar še dodatno zakomplicira položaj gostov.

Pričakovani postavi

Domači trener nima večjih težav s postavo, gostje pa ne bodo mogli računati na tri igralce: Mikea Dixona, Pavla Pumprla in Jaromír Boháček-a.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Moštvi sta doslej igrali le enkrat, Nymburk pa je razbil mornarje z več kot 20 točkami razlike.

Stavni nasvet

Resnično verjamemo, da so stavnice na tej tekmi naredile napako na trgu za končni rezultat, torej da so postavile precej napačne kvote. Zaradi tega menimo, da je na tej tekmi igrati Mornar Bar ML (zmaga Mornar Bara) po 3.75 kvoti na stavnici Bet365.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news