Stavni nasvet: Milano – Bayern Munich

stave danes

Ne bo dovolj, da bi bil ta izbor dobiten, da bi nam ti dve ekipi povrnili kar sta nam napravili v tej sezoni. Preprosto nas je pomanjkanje sreče in natančnosti stalo večkrat, ko gre za moštva EA7 iz Milana in Bayerna. Z EA7 v tej sezoni resnično ne morete vedeti, kaj lahko pričakujete, saj so z zelo učinkovitimi igrami začeli vse do decembra, nato pa so pod vplivom Messine začeli igrati počasneje in postali legitimni za Under tekme. Po drugi strani pa Bayern na papirju ni “run and gun” ekipa, zdaj pa z odhodom Radonjića niti nov trener ne bo mogel pospešiti njihove igre. Na splošno mislimo, da je na Total marketu resna vrednost za to tekmo.

Domača ekipa EA7 Milana ima trenutno 10 zmag in 11 porazov, v zadnjih treh igrah pa niso okusili slasti zmage, kar je za njih zelo specifično, saj igrajo v serijah. Pred nekaj meseci so imeli serijo le ene zmage na sedmih tekmah, zdaj pa ponovno igrajo nekoliko šibkejše. Kar je simptomatsko zanje, je to, da so precej upočasnili svojo igro, kar je normalno glede na Messino trenersko filozofijo in tudi starost igralcev. Nikakor ne moremo pričakovati, da bodo Scola, Micova in družba vso sezono igrali v visokem ritmu.

Po drugi strani ima Bayernova ekipa podobno v tej sezoni svoje bleščeče, in tudi katastrofalne trenutke. Trenutno imajo 7 zmag in 14 porazov, na zadnjih sedmih tekmah pa imajo šest porazov in le eno zmago. Menjali so trenerja in namesto Radonjića pripeljali Kostića, a rezultatov še vedno ni. Realno gledano Bayern v tej sezoni ni okrepil igralskega kadra, a za zmago v domačem prvenstvu bo to vsekakor dovolj, saj druge ekipe nimajo enake kakovosti kot prejšnja leta.

Pričakovani postavi

Nobena izmed ekip nima večjih težav s postavo in poškodbami, zato se pričakuje en zelo zanimiv dvoboj.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Obe ekipi sta doslej igrali petkrat v Evroligi, kjer ima Bayern tri zmage, Milano pa dve. Ko so igrali v Italiji, je bil rezultat 1-1.

Stavni nasvet

Resnično mislimo, da so stavnice na tej tekmi pustile nekaj prostora na trgu skupnega števila točk, torej postavile so precej visoko linijo. EA7 Milano in Bayern sta trenutno ekipi za Under in ne vidimo, bi ta tekma lahko presegla postavljeno linijo. Zaradi tega menimo, da je najbolje, da igrate Under 155 (154 ali manj doseženih točk na tekmi) po solidni kvoti 1.80 na spletni stavnici Bet365.

Če niste prepričani, kaj ta stava pomeni in kako jo umestiti ter v katero stavnico jo igrati, predlagamo, da preberete naš članek o najboljših stavnicah v Sloveniji, ki se nahaja tukaj.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news