Stavni nasvet: Manchester United – Liverpool

stave-online
20 oktobra, 2019
588 Views
stavni nasvet

Časi, ko je Old Trafford veljal za nepremagljivo trdnjavo so že dolgo mimo. Po upokojitvi legendarnega Alexa Fergusona, Manchester United enostavno ne najde poti stare slave. V zadnjih letih smo bili priča številnim menjavam trenerjev, zdaj pa je na klopi Solskjaer, ki ima ima toplo hladne rezultate. Danes United pričakuje eno izmed dveh najboljših moštev Premier lige in pričakujemo precej zanimivo nogometno tekmo.

Kot smo že omenili je Manchester United v nekakšni tranziciji. Sezono so začeli precej slabo, trenutno pa se nahajajo na 14. mestu prvenstvene razpredelnice. Njihovi navijači se bodisi prepirajo z igralci, bodisi kažejo odprto sovraštvo do družine Glazer. Pred današnjo tekmo z Redsi z Liverpoola ima trener Ole Gunnar Solskjaer veliko število poškodovanih igralcev in vprašanje je, kateri igralci bodo tekmo začeli.

1xbet slovenija

Liverpool na drugi strani igra odlično in zadnja tri leta ob padcu Manchester Uniteda, so njihovi rezultati posledično v vzponu. Trenutno imajo v Premier ligi 5 točk prednosti pred drugouvrščenim Manchester Cityjem, še pomembneje pa je dejstvo, da igrajo odličen in učinkovit nogomet. Trener Klopp je v moštvu naredil odlično vzdušje in že tri sezone potrpežljivo sestavlja svojo zasedbo, zato se pričakuje, da bodo Redsi letos igrali svoj najboljši nogomet v zadnjih treh letih.

Pričakovani postavi

Domači trener na tej tekmi ne bo mogel računati na nekaj zelo pomembnih nogometašev. Solskjaer namreč ne bo mogel računati na De Geo, Fosu-Mensaha, Greenwooda, Lingarda, Pogbaja, Wan Bissaka, Jonesa, Ballya in Martiala. Po drugi strani Klopp ne bo mogel računati na Salaha, Clynea in Shaqirija.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta se do zdaj pomerili že kar 176-krat, in glede na veliko število tekem smatramo, da za našo stavno napoved niti ni pomembno, kolikokrat je kdo zmagal. Bolj pomemben podatek je ta, da je Liverpool na zadnjih petih tekmah dobil dve tekmi, dve sta bili izenačeni, le enkrat pa je zmagal Manchester. Kar zadeva gole, ni jasnega trenda, ki bi nam lahko pokazal, v katero smer bo šla ta tekma.

Stavni nasvet

Stavnice ne vejo točno, kaj bi s to tekmo, saj se linija in kvote v zadnjih dneh premikajo v vse smeri. Glede na to, da Manchester United v tej sezoni še ni našel prave forme in, da je na drugi strani Liverpool veliko boljša ekipa in v boljši formi menimo, da je najboljša stava tukaj Zmaga Liverpoola (-0.5 AH), ki je na voljo po solidni kvoti 1.75 na stavnici 1xBet.

1xbet slovenija

Vsi stavni nasveti

Author stave-online

Leave a comment