Stavni nasvet: Manchester City – Tottenham

stave-online
17 avgusta, 2019
213 Views
stavni nasveti

Prejšnji teden se je končno začela Premier liga, s stavniškega vidika liga z največ vloženega denarja in tudi liga z verjetno najbolj zanimivimi tekmami v Evropi. Čeprav je bil odigran samo en krog, je že mogoče občutiti, kako bodo določene ekipe igrale. Manchester City je minulo sezono končal s 27 točkami prednosti pred Tottenhamom, a Spursi so na drugi strani igrali finale Lige prvakov in v polfinalu izločili prav City. Zaradi tega verjamemo, da se nam danes na stadionu Manchester City-a obeta zelo zanimiva tekma.

Trener Manchester Cityja, Pep Guardiola bo krenil na pot k osvojitvi še enega angleškega prvenstva, zagotovo pa se bo osredotočil tudi na Ligo prvakov. Če po jutru se dan pozna, potem bo ekipa Guardiole spet kriminalna ekspedicija, ki bo lomila svoje nasprotnike. V prvem krogu so brez težav povozili West Ham United, v gosteh s 5: 0. Na tej tekmi so si igralci Cityja z lahkoto ustvarjali priložnosti in z lahkoto razstavili zelo solidno ekipo West Hama. V zadnjih sedmih srečanjih imajo razmerje 6 zmag, 0 remijev in 1 poraz.

[mailmunch-form id=”806602″]

Tottenham se na drugi strani ni kaj dosti spremenil in brez dvoma imajo enega najboljših trenerjev v Premier ligi Mauricia Pochettina. Na prvi tekmi te sezone so prikazali dva obraza. V prvem polčasu so igrali zelo slabo in izgubljali z 0: 1, nato pa so v drugem polčasu dvignili nivo igre in na koncu zmagali s 3: 1. V zadnjih sedmih srečanjih imajo razmerje 4 zmage, 0 remijev in 3 poraze.

Pričakovani postavi

City nima večjih težav s sestavo ekipe za to tekmo, a trener Guardiole ne bo mogel računati na poškodovana Mendya in Saneja. Pochettino ima po drugi strani veliko več težav z ekipo, saj so poškodovani Sessegnon, Foyth, Davies, Ali in Son. Kljub temu oba trenerja na teren pošiljata svoje najboljše igralce, ki so pripravljeni na tekmo.

Prejšnji rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej med seboj igrali 140-krat, Manchester City je zmagal 56-krat, 31-krat je bilo neodločeno, Tottenham pa je zmagal 53-krat. Še posebej zanimivo je dejstvo, da sta ti dve ekipi odigrali veliko število tekem, ki so se končale z več kot tremi goli in zelo pogosto je bilo, da sta obe moštvi zadeli. Manchester City je bil v lanski sezoni “zlata kura”, ko govorimo o tekmah, kjer obe ekipi dosežeta gol.

Stavni nasvet

Zagotovo je Manchester City upravičeno velik favorit v tej tekmi, a kvote so prenizke, če upoštevamo, da je Tottenham zelo resna ekipa. Tisto kar nam je najbolj všeč pri tem dvoboju so trendi, ki se ponavljajo v dvobojih teh dveh moštev. Zaradi tega verjamemo, da je najboljša stava v tej igri igrati BTTS (obe ekipi dosežeta zadetek), ki je na voljo po solidni kvoti 1.80 na stavnici 1xBet.

[single_affiliate_xl title=”1xbet” ]

 

Vsi stavni nasveti

Author stave-online

Leave a comment