Stavni nasvet: LASK Linz – Club Brugge

stavni nasveti

Kvalifikacije za Ligo prvakov so prišle v fazo, kjer so živci napeti kot strune, saj so ekipe le še korak oddaljene od skupinskega dela, kar poleg ogromnega denarja prinaša prestiž vsakemu od teh klubov. Danes se bosta na stadionu Linzer v Linzu srečali domača ekipa LASK in belgijski Club Brugge. Menimo, da je na trgu za to srečanje veliko vrednosti, saj so stavnice precej močno odreagirale na rezultate iz prejšnjega kroga kvalifikacij.

Domača ekipa je v zadnjih sezonah doživela meteorski vzpon in z gotovostjo lahko rečemo, da so postali novi Red Bull Salzburg avstrijskega nogometa. Ta ekipa je namreč v prvo ligo vstopila leta 2017, prejšnjo sezono so igrali v Evropski ligi, zdaj pa že tekmujejo v kvalifikacijah za Ligo prvakov, saj so v lanski sezoni končali na drugem mestu, tik za že omenjenim moštvom Salzburg. Do zdaj so v kvalifikacijah uspeli narediti veliko presenečenje in izločiti favorizirano moštvo Basel z dvema zmagama 2-1 in 3-1. Na zadnjih sedmih tekmah imajo izkupiček 6 zmag, 1 remi in 0 porazov.

Belgijsko moštvo Brugge je na drugi strani zelo izkušeno, ko gre za igranje na evropskih tekmah, v prejšnjem krogu pa so imeli precej težko nalogo, saj so igrali proti kijevskemu Dinamu in so na povratni tekmi preživeli pravi pekel. Z golom šele na koncu tekme jim je uspelo doseči rezultat 3-3 in tako preiti v naslednjo fazo tekmovanja. Na zadnjih sedmih tekmah so zabeležili 5 zmag, 2 remija in 0 porazov.

Pričakovani postavi

Oba trenerja sta se odločila, da bosta pred to tekmo skrila svoje karte, na igrišče pa naj bi prišli najboljši igralci obeh ekip. To še posebej velja za domačo ekipo, saj je znano, da belgijska ekipa doma deluje veliko bolje kot v gosteh.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi med seboj še nikoli nista igrali, zato trendov tukaj ni. Pregled domačih tekem jasno kaže, da sta obe moštvi izjemno učinkoviti v napadu, kar bi lahko pomenilo, da bomo gledali tekmo s številnimi goli. Vendar pa nam je na tem dvoboju bolj všečna ena druga linija in tokrat ne bomo igrali na trgu števila golov.

Stavni nasvet

Stavnice so postavile LASK Linz kot zmernega favorita za današnjo tekmo. Prepričani smo, da je to zato, ker je avstrijska ekipa ravno v prejšnjem kvalifikacijskem krogu ugnala Basel, a Basel ni več to, kar je bil nekoč, in verjamemo, da so stavnice v tem primeru pretiravale. Club Brugge je veliko bolj izkušena ekipa, ko gre za igranje na evropskih tekmovanjih, in mislim, da bi LASK Linz danes lahko pregoreli od želje, kar je kot nalašč za našo stavo. Zaradi tega je naš predlog na tej tekmi, da igramo na Club Brugge + 0AH (Club Brugge, da ne bo izgubil), kar se plača s solidno kvoto 2.03 na stavnici 1xBet.

Če niste prepričani, kako igrati to stavo ali vas zanima, kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek na to temo tukaj.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

 

Vsi stavni nasveti

Relevant news