Stavni nasvet: Hoffenheim – Werder Bremen

stavni nasveti

Končno se je začela težko pričakovana Bundesliga in v prvem krogu smo videli že kar nekaj presenečenj, a morda največje je bil poraz Werder Bremen-a doma proti ekipi Fortune Dusseldorf. Ker je po prvem krogu že jasno, da se bo bitka za naslov bila med dvema moštvima (Bayern München in Borussia Dortmund), se bodo druge ekipe borile za vstop na evropsko sceno. Danes v PreZero Areni domača ekipa Hoffenheima pričakuje poškodovano moštvo Werder Bremen-a in obetamo si, da bomo gledali izjemno zanimivo tekmo.

Domača ekipa je v poletnem premoru izgubila morda svoj najpomembnejši člen v zadnjih nekaj sezonah, in sicer svojega trenerja, ki je zapustil moštvo in se preselil v Leipzig. Poleg njega je klub zapustilo še nekaj nogometašev, med pomembnejšimi sta Schulz, ki je prestopil k vrstam Dortmunda in Joelinton, ki se je preselil v Newcastle. Od novih igralcev je bilo največ denarja porabljenega za prihod Bebouja iz Hanoverja in Samassekouja iz Salzburga. V prvi tekmi sezone so izgubili z odličnim moštvom iz Frankfurta na gostovanju z rezultatom 0: 1.

Kar zadeva gostujoče moštvo, so na prvi tekmi razočarali, vendar pa so bili boljše moštvo v teh 90. minutah. Le nekaj kardinalnih napak v obrambi in neučakanost v napadu so jih stale boljšega rezultata. Na poletni tržnici so bili precej konzervativni, igralcev niso prodajali, uspeli pa so si iz Dortmunda izposoditi Topraka in kupiti nekaj nemških igralcev.

Pričakovani postavi

Oba trenerja imata pred to tekmo precej težav s poškodovanimi igralci. Tako trener domačih ne more računati na Krmarića, Zuberja, Grillitcha in Hubnerja, trener Werderja pa ne more računati na Bartelsa, Augustinssona, Gollerja, Bargfredeja, Rašiča in Veljkovića.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej igrali že 24-krat, veliko več uspeha pa je skozi zgodovino imela ekipa Werderja iz Bremena. Konkretno, moštvo Werderja je zmagalo 12-krat, 9-krat je bilo neodločeno, samo 3-krat pa ja zmagala ekipa Hoffenheima. Kar je še posebej zanimivo pri dvobojih teh dveh ekip je dejstvo, da sta na zadnjih 14 srečanjih zmeraj obe ekipi dosegli zadetek. Ta trend je zelo jasen in ga je vsekakor potrebno upoštevati.

Stavni nasvet

Tako Hoffenheim kot Werder imata kaj pokazati in oba sta bili poražena v prvem krogu. Pretekli trendi so izredno izraziti, zato verjamemo, da je najboljša stava v tej tekmi, da igramo BTTS (obe ekipi dosežeta zadetek), ki se plača po kvoti 1.5 na stavnici 1xBet.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

 

Vsi stavni nasveti

Relevant news