Intro

Stavni nasvet: Hacken – AZ Alkmar

stavni nasveti

Danes se na povratnih tekmah Evropske lige igra veliko zanimivih dvobojev in izbrali smo eno tekmo, za katero menimo, da je linija azijskega hendikepa več kot ugodna. Pred sedmimi dnevi sta na Nizozemskem ti dve moštvi odigrali precej dolgočasno tekmo, ki se je končala brez zmagovalca, z nepriljubljenim rezultatom 0: 0, zdaj pa ima Hacken odlično priložnost za napredovanje v naslednji krog proti priznanemu nizozemskemu nasprotniku. Prednost ekipe Hacken je zagotovo dejstvo, da je njihovo prvenstvo že v teku, medtem ko se nizozemska liga še ni začela in ekipa AZ Alkmarja še ni v top formi.

Hacken, kot smo že rekli, že igra svojo državno sezono, po 17 krogih so na 6. mestu s 30 točkami. Kar odlikuje to ekipo je, da igrajo precej “trdo” in njihove tekme se pogosto končajo z malo goli. Ekipo sestavljajo večinoma švedski nogometaši, z dodatkom nekaj izkušenih tujcev, na primer enega najboljših strelcev v moštvu, Brazilca Paulinha. V zadnjih sedmih srečanjih so zabeležili tri zmage, dva remija in dva poraza.

[mailmunch-form id=”806602″]

AZ Alkmar po drugi strani še ni začel svoje sezone in so igrali le prijateljske tekme in lahko rečemo, da so daleč od prave forme. Med poletjem niso bistveno spremenili igralskega kadra, so pa pripeljali znanega vezista Jordija Clasieja, kar je zagotovo velika okrepitev. V zadnjih sedmih srečanjih imajo razmerje dve zmagi, remi in kar štiri poraze, kar potrjuje, da niso v formi.

Pričakovani postavi

Ta tekma je zelo pomembna za obe ekipi in ni dvoma, da bosta oba trenerja na teren poslala svoje najboljše igralce. Zagotovo je, da bo za AZ Alkmar debitiral že omenjeni Clasie, pa tudi, da bo v ekipi Guus Til, za katerega se govori, da bi se lahko v naslednjih dneh preselil v Spartak iz Moskve.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta se do zdaj srečali le enkrat, in sicer prejšnji teden tako, da o trendih ne moremo govoriti. Če pa primerjamo rezultate obeh moštev, bomo videli, da se je ekipa AZ Alkmaar v pripravljalnem obdobju še iskala, ampak mislimo, da Hacken, motivirani nizozemski ekipi ne bi smel predstavljati posebnega problema kljub temu, da je bilo na prvi tekmi 0-0 .

Stavni nasvet

Linija azijskega hendikepa je bila še včeraj postavljena zelo narobe, danes pa je žal hitro padla, in sicer iz 1.80 na 1.64. Vseeno menimo, da je to stava, ki jo preprosto moramo odigrati. Menimo, da je razlika v kakovosti velika in da bi se morala nizozemska ekipa uvrstiti v naslednji krog. Zaradi tega verjamemo, da je tukaj najboljša možna stava AZ Alkmar 0AH (oz. AZ Alkmar draw no bet), ki se v športni stavnici 1xBet plača po solidni kvoti 1,64.

Če niste prepričani kako igrati to stavo ali vas zanima kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek o tem, tukaj.

Danes, 18:30 – Liga Evropa, Kvalifikacije

18:30 Hacken – AZ Alkmar: tip, AZ Alkmar AH0 (oz. Draw no bet) @ 1.64
1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

Relevant news