Stavni nasvet: Ganclerbirligi – Gaziantep

stave danes

Nikakor ne uspemo ujeti prave forme v drugi polovici meseca, sploh naše košarkarske stavne napovedi po večini niso uspešne, kot so bile na začetku sezone. Ali so stavnice bolj precizne pri postavljanju linij ali pa ne najdemo prave vrednosti, samo čas bo pokazal. Sinoči je Barcelona odigrala eno slabših partij te sezone, premagala je Crveno Zvezdo a ni pokrila hendikepa in naša stava je bila izgubljena. Zgodilo se je ravno nasprotno od tistega, kar smo zapisali v naši analizi tekme. Danes je na voljo kar solidno število tekem tako v nogometnih kot v košarkarskih tekmovanjih, tako smo hitro našli vrednost na enem izmed trgov, ki jih redno igramo. V 19. krogu turške prve lige se namreč na stadionu Eryaman srečujeta ekipi Ganclerbirligi in Gaziantep.

Domača ekipa je trenutno na 13. mestu prvenstva, na domačih tleh pa igrajo solidno z dvema zmagama, štirimi remiji in tremi porazi z 12 danimi in 13 prejetimi zadetki. Veliko bolj učinkovito igrajo gostujoče tekme, a imajo na splošno zelo slabo obrambo, njihov napad pa je njihova močnejša stran. V tej sezoni je pri tej ekipi še posebej zanimivo to, da obe ekipi zabijeta gol v 66,7% primerov.

1xbet slovenija

Na drugi strani je ekipa Gazientepa trenutno na 10. mestu lestvice, v tej sezoni pa imajo tri zmage, tri remije in dva poraza, z gol razliko 16-11. Na njihovih gostovanjih v tej sezoni sta obe ekipi zadeli na 77,8% tekmah, kar je zelo zanimiv trend.

Pričakovani postavi

Domača ekipa bo igrala brez poškodovanega Nadirja Ciftcija, kot tudi Yasina Pehlivana, ki je suspendiran. Na drugi strani gostje ne bodo mogli računati na Souleymane Diarra-ja in Oğuz Ceylana, ki sta suspendirana, medtem ko sta Abdul Aziz Tetteh in Muğdat Çelik poškodovana.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi sta doslej igrali drug proti drugemu 4-krat, rezultati pa so bolj na strani ekipe Ganclerbirligi, ki je zmagala 3-krat, brez remijev, Gaziantep pa je zmagal le enkrat. Kar zadeva gole, so rezultati precej barviti, saj so bile tekme z veliko goli in tudi tekme, kjer ni bilo veliko golov.

Stavni nasvet

Resnično mislimo, da so stavnice na tej tekmi pustile nekaj prostora na trgu zadetkov, točneje da so ponudile zalo mamljivo kvoto, da obe ekipi zabijeta gol. Zaradi tega smo mnenja, da je najbolje tukaj igrati na Both Teams To Score (obe ekipi dosežeta zadetek), ki plača po kvoti 1.68 na spletni stavnici 1XBet.

1xbet slovenija

Relevant news