Stavni nasvet: Ferencvaros – Suduva

stavni nasveti

Pretekli teden smo napovedovali prvo tekmo med tema tekmecema in bili neuspešni, saj se je tekma končala z nepriljubljenim rezultatom 0: 0, kljub očitni prevladi gostov iz Madžarske. Na prvi tekmi je bil Ferencvaroš boljše moštvo, ustvarili so si več priložnosti ampak premoči niso uspeli realizirati na igrišču. Danes morajo na svojem igrišču igrati na zmago. Kar smo se naučili iz prve tekme je dejstvo, da je Ferencvaroš veliko boljša ekipa, ki bi se morala uvrstiti v skupinski del Evropske lige in verjamemo, da je na enem trgu lepa vrednost, ki jo je treba igrati.

Po četrtkovi tekmi so se pri Ferencvarošu odločili odpočiti vse pomembne igralce, zato so med vikendom v državnem prvenstvu igrale rezerve, ki so izgubile proti Puskasu z 1-4. Po drugi strani pa ima trener Rebrov zdaj spočite igralce, ki so pripravljeni za tekmo sezone proti Suduvi. Ferencvaroš je odlična domača ekipa, ki ima zares dobre navijače in redko izgublja tekme na svojem stadionu Groupama Arena. Na zadnjih sedmih domačih tekmah imajo 6 zmag in samo 1 poraz.

1xbet bonus

Kar zadeva gostujoče moštvo, tudi oni niso utrujeni saj so preložili tekmo državnega prvenstva, a je lahko kakovost nepremostljiva ovira za to moštvo Suduve. V zadnjih sedmih tekmah imajo prav tako impresivno serijo s 6 zmagami in 1 porazom, ampak so te tekme večinoma iz njihovega državnega prvenstva, kjer prevladujejo.

Pričakovani postavi

Pred to tekmo imata oba trenerja pripravljene vse svoje igralce, brez poškodb in suspenzov. Pričakovati je, da bo morala madžarska ekipa igrati bolj napadalno in poskušati zmagati, kar je popoln scenarij za našo napoved, saj tudi Suduva nima veliko izbire in se težko igrala preveč zaprto.

Rezultati in trendi

Pretekli teden je bilo to sploh prvo srečanje teh dveh ekip v zgodovini, zato ne moremo govoriti o nobenih veljavnih trendih. Upoštevamo pa lahko, kako ekipi na splošno igrata v svojih državnih prvenstvih, kjer prevladujeta. Obe ekipi sta navajeni biti favorit in igrati odprt nogomet. Zagotovo bi to lahko bila tekma z veliko goli, a nekako nismo prepričani, da je to popoln trg v tem primeru.

Stavni nasvet

Prednost domačega igrišča in očitna razlika v kakovosti nas ponovno prepričata v zmago madžarskega predstavnika. Po našem mnenju bi morala biti linija azijskega hendikepa višja, kvote pa bi morale biti nižje za zmago domačih, in menimo, da je najboljša stava tukaj zmaga Ferencvaroša z -1AH (Ferencvaros zmaga z enim golom ali več razlike), ki se plača po kvoti 1.58 na stavnici 1xBet.

Če niste prepričani, kako igrati to stavo ali vas zanima, kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da si preberete naš članek na to temo tukaj.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

 

Vsi stavni nasveti

Relevant news