Stavni nasvet: Everton – Manchester City

stave-online
28 septembra, 2019
627 Views
stavni nasvet

Premier liga se je v tej sezoni začela zelo razburljivo in vsak teden smo priča zabavnim tekmam, ki vsebujejo veliko golov, zanimivo dogajanje in včasih tudi precej presenetljive rezultate. Od začetka sezone je jasno, da sta Manchester City in Liverpool znova videti veliko bolje kot ostale ekipe, še posebej zaradi tega, ker sta Manchester United in Tottenham zunaj prave forme. Od preostalih moštev je zagotovo zabavno gledati Norwich City s svojo ofenzivno igro, Chelsea pa je marsikoga presenetil, saj so strokovnjaki predvidevali, da jih čaka težka sezona pod vodstvom neizkušenega trenerja Franka Lamparda.

Manchester City je silovito krenil v to sezono, v šestih krogih pa ima 4 zmage, 1 remi in 1 poraz. Ta poraz je prišel ravno proti neugodni ekipi Norwich Cityja, na drugih tekmah pa je ekipa Pepa Guardiole igrala povsem brez milosti. To so najbolje doživeli igralci Watforda v zadnjem krogu, ko jih je City razbil s kar 8: 0. Čeprav Meščane čaka tekma Lige prvakov le tri dni kasneje, menimo, da je Guardioli ta dvoboj pomembnejši iz preprostega razloga, ker želi čim prej zasesti prvo mesto na lestvici.

1xbet slovenija

Everton je to sezono začel precej klavrno, saj ima po šestih odigranih tekmah 2 zmagi, 1 remi in celo 3 poraze. To zagotovo ni po godu navijačev Karamel, saj ima trener Marco Silva kar solidno ekipo, ki že dolgo igra skupaj in pričakovali so nekoliko boljše rezultate.

Pričakovani postavi

Trener Evertona na tej tekmi ne more računati na poškodovane Andreja Gomesa, Lossla in Gbamina. Vendar pa z izjemo Gomesa ostala dva igralca nista tako pomembna in lahko rečemo, da so skoraj v popolni postavi. Guardiola nima novih težav s poškodbami, so po že od prej poškodovani Laporte, Stone in Sane. Največji trenutni problem ima Guardiola v obrambi, saj sta poškodovana oba prva štoperja.

Rezultati in trendi

Obe ekipi sta doslej odigrali že neverjetnih 170 medsebojnih tekem, rezultat pa je precej izenačen, saj je Everton dobil 60 tekem, 44 je bilo remijev, City pa jih je dobil 66. Morda je bolj pomembnejše dejstvo, da so v zadnjih dveh sezonah igrali štirikrat in da je Manchester City zmagal trikrat, enkrat pa je bilo neodločeno. Glede golov ni trenda, ki ga lahko poudarimo, saj so bile tekme z veliko in malo goli.

Stavni nasvet

Stavnice so Manchester City postavile kot močnega favorita na tej tekmi, kar zagotovo ustreza kakovosti in trenutni formi obeh moštev. Menimo, da obstaja velika verjetnost, da bo Manchester City prišel do lahke zmage, zato bomo odigrali azijski hendikep Manchester City -1,5AH (Manchester City zmaga z dvema ali več goli razlike), ki se plača po solidni kvoti 1.88 na stavnici 1xBet.

Če niste seznanjeni s konceptom azijskega hendikepa ali niste prepričani, kako deluje, predlagamo, da si preberete naš članek na to temo, ki podrobno razloži prednosti te vrste stav pri športnih stavah. Azijski hendikep je eden najučinkovitejših načinov za zaslužek pri športnih stavah.

1xbet slovenija

Author stave-online

Leave a comment