Stavni nasvet: Dinamo Zagreb – Ferencvaroš

stavni nasveti

Kvalifikacije za Ligo Prvakov se nadaljujejo s hitrim tempom in danes se v tretjem krogu kvalifikacij na legendarnem stadionu Maksimir v Zagrebu srečata domači Dinamo in madžarski predstavnik Ferencvaros. Obe moštvi sta že igrali v preteklih krogih in zanesljivo lahko rečemo, da so Madžari v prvem krogu pripravili presenečenje, ko so v izjemno zanimivem dvoboju odpravili favoriziranega bolgarskega prvaka Ludogorec-a. Modri iz Zagreba v ta dvoboj vstopajo kot veliki favoriti, vendar pa morajo biti previdni, saj je madžarska ekipa pokazala, da nimajo spoštovanja do favoriziranih moštev in da v tej sezoni znajo igrati izjemno zanimiv nogomet.

Dinamo Zagreb je to tekmovanje začel v prejšnjem krogu, kjer so brez težav zmagali na obeh srečanjih, proti gruzijski ekipi Saburtalo (2: 0 in 3: 0). Dinamo je na stavnicah izrazit favorit, saj ima skoraj štirikrat dražjo ekipo od Madžarov. Dinamo je že leta prava tovarna kakovostnih mladih nogometašev in tako je tudi v tej sezoni, saj ima v svojih vrstah kar nekaj kakovostnih in zanimivih igralcev, ki so pod budnim očesom velikih evropskih klubov. Na zadnjih sedmih tekmah ima Dinamo razmerje med šestimi zmagami, enim remijem in nič porazi.

[mailmunch-form id=”806602″]

Gostje so ena zelo zanimiva ekipa, ki jo s klopi vodi legendarni ukrajinski nogometaš Sergej Rebrov, imajo pa veliko število tujih igralcev (kar 18). To tekmovanje so začeli že v prvem krogu, ko jim je uspelo presenetiti favorizirani Ludogorec, v drugem krogu pa so bili boljši od Vallette. Na zadnjih sedmih tekmah imajo razmerje med šestimi zmagami, enim remijem in nič porazi, pravzaprav enako kot favorizirani gostitelj.

Pričakovani postavi

Oba trenerja sta izjavila, da je to prvo srečanje zelo pomembno za njihovi ekipi, pričakujejo pa se najmočnejši možni zasedbi na obeh straneh. To obljublja izjemno zanimivo nogometno tekmo, saj ima madžarski predstavnik zelo nevarne protinapade in na ta način lahko ogrozijo Modre ter jih celo presenetijo.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi med seboj še nikoli nista igrali in ni mogoče izvesti kakršnegakoli zaključka, saj ni dovolj informacij. Toda, če pogledamo kako ti dve moštvi igrata svoje tekme, obstaja velika možnost, da bo na tej padlo več zadetkov. Obe ekipi sta sposobni doseči gol, Madžari pa nimajo najboljše obrambe, saj pogosto prejemajo zadetke tudi od slabših moštev.

Stavni nasvet

Kar zadeva končni izid, je postavitev azijskega hendikepa postavljena na -1ah, kar menimo, da je tvegana linija, saj bo Ferencvaroš morda poskušal presenetiti moštvo Dinama, ki bi jih lahko podcenjeval že v štartu. Po drugi strani pa je azijski hendikep za gole postavljen na 2,5, kar menimo, da je dobra vrednost, saj obe ekipi lahko dosežeta gol, domača ekipa pa je pod močnim  vplivom navijačev, ki se želijo ofenzivne igre. Zaradi tega menimo, da je najboljša možna stava Več kot 2,5 gola, ki je na voljo po solidni kvoti 1,835 na spletni športni stavnici 1xBet.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

 

Vsi stavni nasveti

Relevant news