Stavni nasvet: Dinamo Zagreb – Atalanta

stave-online
18 septembra, 2019
619 Views
stavni nasvet

Skupinski del Lige Prvakov bo v tej sezoni zagotovo zelo zabaven, zato se že vnaprej veselimo in upamo, da bomo lahko na stavnicah ustvarili znaten dobiček s tem tekmovanjem. Danes se na zagrebškem Maksimiru srečata dve zelo zanimivi ekipi, za kateri smo v preteklosti že pisali stavne napovedi. Prepričani smo, da nas čaka zabavna in zanimiva tekma, še posebej če upoštevamo zadnje predstave, ki sta jih pokazali ti dve mladi ekipi.

Domače moštvo Dinamo iz Zagreba je imelo mukotrpno pot skozi kvalifikacije za uvrstitev v skupinski del. Roko na srce, njihovi nasprotniki niso bili najtežji, a vseeno so morali skozi 3 kroge kvalifikacij, kar je vse prej kot enostavno. Ekipa Dinama je precej mlada in polna zelo nadarjenih igralcev, ki predstavljajo prihodnost hrvaškega nogometa. Na svojem terenu znajo kiksniti, kot na primer proti Ferencvarosu, ko so morali reševati na drugi tekmi, in verjamemo, da se na enem stavnem trgu danes ponuja odličen value. Dinamo ima na zadnjih sedmih tekmah štiri zmage, dva remija in en poraz.

Gostje iz Italije, ekipa Atalante, iz leta v leto raste v popularnosti in spoštovanju pred svetovno nogometno publiko. Iz pokrajinskega kluba so počasi napredovali v enega močnejših klubov Serie A, kar jim je uspelo kronati še z uvrstitvijo v letošnjo Ligo prvakov. Ekipa je zelo solidno sestavljena, igrajo ofenzivni nogomet, njihove tekme pa nikoli niso dolgočasne. Prejšnjo sezono so v Ligi Evropa odigrali kar nekaj zelo zanimivih tekem z veliko zadetki. Na zadnjih sedmih tekmah so zabeležili tri zmage in štiri poraze.

Pričakovani postavi

Kolikor nam je uspelo izvedeti iz lokalnih medijev, nobeden od trenerjev nima večjih težav s sestavo moštva in pričakovati je, da bodo na igrišče prišli vsi najboljši igralci. Na stadionu Maksimir se nam tako obeta zelo zanimiva tekma.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi doslej v vsej svoji zgodovini še nista igrali in to bo prva tekma med njima. Zaradi tega ne moremo slediti trendom medsebojnih dvobojev, lahko pa pogledamo, kako obe ekipi igrata. Dinamo večinoma prevladuje v domačem prvenstvu in igra proti moštvom, ki se v glavnem branijo vseh 90 minut, posledično pa na njihovih tekmah pade manj golov. Na drugi strani pa Atalanta igra precej živahne tekme z veliko tempa, ritma in goli.

Stavni nasvet

Končni izid te tekme je skoraj nemogoče napovedati, zato smo se odločili iskati alternativne trge za stave in ugotovili, da se na enem stavnem trgu ponuja zanimiva stava, ki jo preprosto moramo odigrati. Konkretno menimo, da je najboljša stava na tej tekmi BTTS (Both Teams To Score – obe ekipi dosežeta gol), ki je na voljo po solidni kvoti 1.70 na spletni stavni Bet365.

Author stave-online

Leave a comment