Stavni nasvet: Crvena Zvezda – Bayern

stave-online
26 novembra, 2019
571 Views
stavni nasvet

Nogometna Liga prvakov se zopet vrača na male zaslone saj se danes začenja peti krog skupinskega dela tega tekmovanja. Na našem radarju se je tokrat znašla tekma, ki se igra v skupini B. V Beogradu na stadionu Rajko Mitića, domača ekipa Crvene Zvezde pričakuje nogometnega giganta iz Munchna, ekipo Bayerna. Obe ekipi imata nekaj težav znotraj svojih ekip in zanimivo bo videti, kako se bosta na to odzvali na igrišču. Verjamemo, da je na enem trgu solidna vrednost, ki jo preprosto moramo igrati glede na razmere in kakovost dveh tekmecev, ki bosta danes na igrišču.

Crvena zvezda je napravila fantastičen rezultat že z uvrstitvijo v skupinski del Lige prvakov, kjer pa v prvih štrih krogih nima veliko uspeha. Njihov glavni motiv v tem trenutku je, da poskušajo doseči vsaj tretje mesto, ki po skupinskem delu vodi v Ligo Evropa. Do zdaj so na svojem stadionu uspeli premagati Olympiakos (3: 1), z dveh gostovanj pa so se vrnili z dvema porazoma proti Bayernu (0: 3) in Tottenhamu (0: 5). Tudi v zadnjem krogu so rutinirano izgubili proti ranjenemu Tottenhamu z rezultatom 0-4. Na svojem igrišču igrajo veliko bolje, kar so pokazali v tekmi z Olympiakosom, čeprav je proti tako kakovostni ekipi kot je Bayern zelo težko napovedati, kako bo danes igrala Crvena zvezda.

1xbet slovenija
Bayern Munchen je na drugi strani trdno zasidran na prvem mestu tabele v skupini B, vendar pa so pred nekaj tedni odpustili trenerja Nika Kovača in zaenkrat še nimajo trajne rešitve, na klopi pa sedi začasni trener Hansi Flick. Slednji bo imel danes na seznamu nekaj poškodovanih igralcev, še nekaj jih bo odsotnih iz drugih razlogov, toda moštvo Bayerna je kljub temu zelo močno. Do zdaj je Bayern v tej skupini pokazal nekaj izvrstnih predstav in dobil vse štiri dvoboje, pri čemer je posebej impresivna njihova gol razlika s 15 danimi in samo 4 prejetimi goli.

Pričakovani postavi

Domači trener, nima večjih težav s sestavo moštva in bo lahko računal na vse svoje najboljše igralce. Trener Bayerna Hansi Flick na drugi strani ne bo mogel računati na poškodovanega Lucasa Hernandeza in Niklasa Suleja, medtem ko je David Alaba ostal v Nemčiji in je odsoten z osebnih razlogov. Dobra novica je, da se po poškodbi vrača branilec Jerome Boateng.

Rezultati in trendi

Neverjetno, ampak ti dve ekipi sta v novejši zgodovini med seboj igrali le enkrat. Namreč, igrali so še v prejšnjem stoletju, in tudi leta 2007, a po tem je bila edina tekma tista v Münchnu iz pred dveh mesecev, ko je Bayern rutinirano premagal Zvezdo z rezultatom 3: 0. Če pa pogledamo, kako igrata obe ekipi v svojih domačih ligah, lahko vidimo, da Crvena zvezda prevladuje, medtem ko se Bayern v tej sezoni precej bolj muči, kot bi od njih pričakovali. Na evropskih tekmah Crvena Zvezda igra precej zaprto in čaka na svoje priložnosti.

Stavni nasvet

Glede na to, kako Crvena zvezda igra na evropskih tekmah in da je Bayern München veliko boljša ekipa, menimo, da je najboljša stava tukaj Bayern München -2 AH na trgu azijskega hendikepa (Bayern zmaga z dvema ali več zadetki), ki je na voljo po odlični kvoti 1.99 na stavnici 1xBet.

Če niste seznanjeni s pravili igre azijskega hendikepa, priporočamo, da preberete naš članek o tej temi, ki je na voljo tukaj.

1xbet slovenija

Author stave-online

Leave a comment