Stavni nasvet: Club Brugge – LASK Linz

stave-online
28 avgusta, 2019
114 Views
stavni nasveti

Prejšnji teden smo napovedovali prvo tekmo med tema dvema tekmecema in odlično zadeli, kaj se lahko zgodi v Avstriji. Iskreno rečeno pa po prvi tekmi nismo še enkrat pričakovali tovrstno postavitev kvot, zato bomo danes še enkrat stavili enako kot pred sedmimi dnevi. Na prvi tekmi v Avstriji je po boljši igri Club Brugge uspel zmagati z rezultatom 1-0 in z zelo lepo prednostjo tokrat pričakuje avstrijskega predstavnika na povratni tekmi.

Club Brugge je kvalifikacije vzel zelo resno in od svoje nogometne zveze dobil dovoljenje za odlog domače tekme prejšnji konec tedna proti Antwerpnu. Ekipa belgijskega prvaka je tako spočita in sveža. Doma igrajo veliko bolje kot v gosteh , kar je bila naša glavna skrb, ko smo prejšnji teden igrali na njih. Na domačem terenu je ta ekipa pravi stroj, ki melje svoje tekmece. Na zadnjih sedmih tekmah imajo 5 zmag in 2 remija.

1xbet bonus

Gostujoča ekipa je na prvi tekmi razočarala v rezultati in igri, boljšega rezultata si roko na srce tudi niso zaslužili. Po tem so igrali v državnem prvenstvu, kar je na tej tekmi lahko jeziček na tehtnici, saj niso tako sveži in spočiti kot ekipa Club Brugge-a.

Pričakovani postavi

Pred tekmo imata oba trenerja za pripravljene vse svoje igralce, brez poškodb ali suspenzov. Pričakovati je, da bo avstrijsko moštvo moralo od začetka igrati bolj ofenzivno in poskušati zmagati, kar je idealen scenarij za belgijce, ki na svojem igrišču igrajo zares dobro. Všeč jim je odprta igra, kjer lahko njihovi hitri napadalci bolj pridejo do izraza.

Rezultati in trendi

Pretekli teden je bilo prvo srečanje teh dveh ekip v zgodovini, zato ne moremo govoriti o nobenih veljavnih trendih. Upoštevamo pa lahko kako obe ekipi na splošno igrata v svojih državnih prvenstvih, kjer prevladujeta. Obe ekipi sta navajeni biti favorit in igrati odprto, in glede na to, da mora LASK loviti rezultat, pričakujemo odprto tekmo.

Stavni nasvet

Prednost domačega terena in prednost iz prve tekme sta Brugge postavila v zelo ugoden položaj. Po našem mnenju bi morale biti kvote za zmago domačih manjše in menimo, da je najboljša stava tukaj zmaga Club Brugge-a, ki je na 1xBetu na voljo po solidni kvoti 1.825.

[single_affiliate_xl title=”1xbet” ]

 

Vsi stavni nasveti

Author stave-online

Leave a comment