Stavni nasvet: Burnley – Arsenal

stave danes

Današnji dvoboj med Burnleyjem in Arsenalom je dvoboj dveh moštev, ki sta v slabi formi. Burnley je na zadnjih 8 tekmah zmagal 3-krat, izgubil pa 5-krat. Premagali so Peterborough v pokalu ter Manchester in Leicester na ligaških tekmah, a tu je treba omeniti, da so imeli precej sreče, saj sta obe moštvi zapravili kopico lepih priložnosti. Na zadnji tekmi v pokalu proti Norwichu sicer niso igrali z najmočnejšjo postavo, a jih rezervna ekipa Norwicha povsem nadigrala in zasluženo izločila iz tekmovanja.

Po drugi strani Arsenal že celo sezono nekako išče pravo formo, od prihoda Artete pa so začeli igrati bolje. Vseeno zaenkrat še brez boljših rezultatov a ob višji ravni igre bodo tudi rezultati zagotovo prišli. Za mesti, ki vodijo v Ligo prvakov zaostajajo 11 točk in če danes ne bodo zmagali, bo to misija nemogoče. Kljub temu je Burnley že leta najboljša stranka Arsenala v ligi in kot kaže je ta tekma prišla ravno ob pravem času.

Zagotovo je Arsenal veliko boljše moštvo in danes potrebujejo zmago, da ostanejo v boju za LP. Imajo že 11 zaporednih zmag proti Burnleyju, kar je za njih idealna priložnost za povečanje morale moštva in niza nekoliko boljših rezultatov. Po drugi strani je igralcem Seana Dicheja sigurno padla morala po izpadu iz FA pokala proti Norwichu v podzavesti pa morajo imeti, da že 11 let ne znajo priti do točk proti tem nasprotniku. Današnji stavni nasvet je na hendikep Arsenala -1. Najboljša kvota je 2.68 na stavnici 1XBet.

Arsenal -1 @ 2.68 na 1xBet

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

Relevant news