Stavni nasvet: Baskonia – Fenerbahče

stavni nasvet

Danes se v okviru najprestižnejšega evropskega košarkarškega tekmovanja v Evroligi igra nekoliko zelo zanimivih tekem, nam pa se posebej dopade ta v Španiji, kjer domača ekipa Baskonie pričakuje ranjenega leva po imenu Fenerbahce. Baskonia igra slabše kot to pokazuje njihov score, na drugi strani pa se Fenerbahce nahaja v krizi igre in rezultata od samega začetka te sezone in smatramo, da imamo eno zelo zanimivo linijo za stavni predlog. Ker se mi vedno trudimo da najdemo in da vam ponudimo stavne napovedi na katerih lahko zaslužite na stavnici, smatramo da so tukaj stavnice reagirale na napačen način na enem izmed marketov na tej tekmi.

Domača ekipa Baskonia to sezono igra zelo spremenljivo, ampak trenutno v okviru Evrolige imajo score od sedem zmag in deset porazov ter se nahajajo v spodnjem delu lestvice vseh udeležencev tega tekmovanja. Pred desetimi dnevi so zamenjali trenerja, odpuščen je bil Perasović, na njegovo mesto je postavljen znan obraz Ivanović. Baskonia nekako vrti tri do štiri trenerjev v krog, kar je dokaj čudno, ampak mogoče ima tudi nekaj logike v klub pripeljati trenerje, ki že poznajo sistem in sam klub. Na zadnjih sedmih tekmah v okviru tega tekmovanja ima ekipa pet porazov (PAO, Anadolu Efes, Valencia, Real Madrid, ALBA) in dve zmagi (Crvena Zvezda in Barcelona). Prav v prejšnjem krogu je Baskonia naredila prvorazredno presenečenje z zmago nad favorizirano Barcelono z rezultatom 76-74 na tekmi kjer so tekom druge četrtine že imeli tudi prednost 20 točk razlike. Takoj po tem so v domači ligi ACB poraženi na svojem terenu  od povprečne Manrese ter spet pokazali, kako so nestabilni. 

1xbet slovenija

Na drugi strani se Fenerbahce muči z igro in rezultati v tej sezoni, Obradović nikakor ne uspe da posložiti kocke svoje odlične ekipe in Fenerbahce ima trenutno šest zmag in enajst porazov. V zadnjih petih tekmah imajo kar štiri poraze (Anadolu Efes, PAO, Zenit in Valencia) in samo eno zmago (Olympiakos). Zanimivo da tekom te kratke pavze so imeli probleme s centrom Jo Lauvergnejem, za katerega se je govorilo da je na izhodnih vratih in da bo okrepil ekipo Partizan NIS, podpisali pa so tudi svojega bivšega igralca Jamesa Nunnallya, kateri se je vrnil iz Kitajske, kjer je igral za Shangai Sharks. Nunnally je bil zelo pomemben igralec v preteklosti za Fenerbahce, bil je član ekipa katera je osvojila Evroligo leta 2017.

Pričakovani postavi

Obe ekipi imata vse igralce nared za ta obračun in pričakuje se ena zelo zanimiva tekma

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Te dve ekipi sta v zgodovini odigrale 28x in rezultat je popolnoma izenačen 14-14. Na zadnjih devetih medsebojnih tekmah je Fenerbahce uspel zmagati na osmih tekmah, kar se je vse zgodilo v zadnjih dveh sezonah. V Španiji je rezultat 9-4 v korist Baskonie, ampak v zadnjih dveh sezonah je rekord 2-1 v korist Fenerbahceja.

Stavni nasvet

Stavnice so postavile Fenerbahce kot minimalnega favorita in postavile linijo handicapa na -1 HC. Smatramo da je trenutna linija postavljena nizko, iz spoštovanja proti ekipi Baskonie in tudi zaradi slabe forme v kateri igra Fenerbahce. Iz tega razloga je naš predlog na tej tekmi da se odigra Fenerbahce Money Line (da Fenerbahce zmaga na tej tekmi, vključno z podaljški), katera se igra plača z zelo solidno 1.86 kvoto na stavnici 1xBet.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

Relevant news