Stavni nasvet: Barcelona – Crvena Zvezda

stave danes

Danes se v Evroligi igra kar nekaj zanimivih tekem, še posebej pa nam je všeč tista v Španiji, kjer domača ekipa Barcelone na svojem igrišču v Blaugrani pozdravlja poškodovano in potolčeno ekipo Crvene zvezde. Barcelona je fantastično začela sezono, imeli nekaj kiksev, na zadnjih štirih tekmah pa so v rezultatski krizi in imajo tri poraze ter samo eno zmago. Ker smo vedno v iskanju najboljših možnih stav za naše stavne napovedi, za katere menimo, da bodo dobitne, verjamemo smo danes našli en dober value na že prej omenjeni tekmi.

Domača ekipa Barcelone je, kot smo že omenili, v tej sezoni začela fantastično. V prvih petih krogih so imeli pet zmag (Anadolu Efes, Zenit, ALBA Berlin, Crvena zvezda in Valencia), nato so dvakrat izgubili (EA7 Milano in Real Madrid) in enkrat zmagali proti Žalgirisu. Po tem sta prišli dve lahki zmagi, nato pa jih je CSKA Moskva na njihovem terenu preprosto povozila z rezultatom 67-96. Za tem so borbeno nanizali štiri zaporedne zmage (Khimki, PAO, ASVEL in Bayern München). Toda na zadnjih štirih tekmah pa so prišli kar trije porazi, proti Baskoniji, Anadol Efesu in Maccabiju, ki so zagotovo zamajali samozavest navijačev in strokovnega štaba. V zadnjem krogu so igrali solidno in v Turčiji premagali Fenerbahče in menimo, da lahko danes zagotovo nadaljujejo svoj zmagovalni niz.

1xbet slovenija

Crvena zvezda v tej sezoni igra toplo hladno, trenutno imajo v Evroligi devet zmag in enajst porazov, v zadnjih šestih krogih pa so zabeležili štiri zmage in dva poraza, ki sta prišla na zadnjih dveh tekmah. Nekako v tej sezoni ni nikoli znano, kako bo izgledala Crvena zvezda na igrišču, dokler se tekma ne začne. Imeli so nekaj fantastičnih iger, a večkrat so na igrišču zelo razočarali.

Pričakovani postavi

Obe ekipi imata za ta dvoboj pripravljeni vse igralce in v Blaugrani se obeta ena zanimiva tekma.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ti dve ekipi sta se v zgodovini Evrolige pomerile 7-krat, Barcelona pa je zmagala na 5 od 7 tekem. Na domačem parketu je Barceloni uspelo zmagati na vseh treh tekmah, kar zagotovo govori v prid dejstvu, da so tukaj trendi na strani Barcelone.

Stavni nasvet

Stavnice so postavile Barcelono kot izrazitega favorita, linija hendikep pa je postavljena na -13 hc. Menimo, da je trenutna postavitev postavljena nekoliko nizko, zlasti glede na trenutno formo Crvene zvezde, pa tudi na kakovost obeh ekip. Zaradi tega bomo danes igrali na trgu hendikepa, naša stava pa je Barcelona -12 HC (Barcelona zmaga s 13 točkami ali več,  pri 12 se vrne vložek), katera se plača po solidni kvoti 1.83 na stavnici 1XBet.

1xbet slovenija

Relevant news