Stavni nasvet: Augsburg – Werder Bremen

stave danes

Iz sobotnega programa smo se odločili izbrati eno tekmo, katero lahko vsekakor poimenujemo TIP dneva, saj ima vse segmente, ki jih taka stava potrebuje. V okviru 20. kroga nemške Bundeslige, na WWK Areni v Augsburgu, bosta moči pomerila domača ekipa Augsburg in gostje iz Bremna. Smatramo, da so stavnice pustile nekaj prostora na trgu skupnega števila golov, saj sta obe ekipi prikazali do zdaj izrazito atraktiven nogomet.

Domača ekipa Augsburg se nahaja na sredine lestvice in mirno lahko nadaljujejo svoje tekme v prvenstvu, ni še alarma da bi lahko pristali v coni za izpad. Na domačem terenu igrajo zelo kvalitetno, saj imajo 4 zmage, 2 remija in 3 poraze z gol razlike 19:16. To kar je karakteristično za to ekipo v letošnji sezoni je, da igrajo zelo odprto in da jim obramba ni najmočnejše orožje. Ekipa se trenutno nahaja v slabi formi, saj niso okusili slasti zmage že kar nekaj časa.

Na drugi strani se ekipa Werder iz Bremna nahaja v slabi poziciji, saj zasedajo 16. mesto na lestvici, katero vodi v dodatne kvalifikacije za izpad, a tega na začetku sezone vsekakor niso pričakovali. Na gostovanjih igrajo mogoče celo bolje kot na domačih tleh, saj imajo 3 zmage, 3 remije in 4 poraze z impresivno gol razliko 16:22. Ti parametri kažejo, da se Werder na gostujočih tekmah ne pride branit, ampak da napadajo z vsemi svojimi orožji.

Pričakovani postavi

Bolnišnica na obeh straneh v tej tekmi, v domač ekipi ne bo Schiebera, Oxforda, Jensena, Frambergera in Cordove, na drugi strani pa bodo manjkali Lang, Selassie, Fullkrug, Mohwald, Langkamp, Friedl, Bargfrede in Augustinsson.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

Ekipi sta medsebojno igrali 18-krat in rezultati so povsem izenačeni, saj sta obe zmagale po 8-krat, 2-krat pa sta remizirali. Posebej zanimivo pa je dejstvo, da sta ti dve ekipi na zadnjih osmih medsebojnih tekmah odigrale preko dveh golov, na šest od osmih tekmah, pa sta obe ekipi tudi zadeli.

Stavni nasvet

Zares smatramo, da so stavnice na tej tekmi pustile prostor na trgu za gole (Azijski hendikep za gole) in ponudile dokaj mamljivo kvoto na stavo Over 3 Goals. Iz tega razloga smatramo, da je najbolje odigrati Over 3 Goals AH (več kot 3 zadetki na tekmi, v primeru točno treh se vrne vložek stave), stava pa se plača z mamljivo kvoto 1.94 na spletni stavnici Bet365.

V kolikor ne veste kako in kje to stavo odigrato, vam priporočamo, da si preberete naš članek o najboljših stavnicah.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news