Stavni nasvet: AS Eupen – Waasland Beveren

stavni nasveti

Belgijska liga se počasi segreva, mi pa smo v prvih dveh krogih zabeležili dve lepi zmagi, in tudi tokrat bomo poiskušali najti eno tekmo z zanimivo linijo in kvoto za igro. Danes ob 20:00 se srečata domači KAS Eupen in gostujoči Waasland Beveren na stadionu Am Kehrweg v Eupenu. Ker gre za dve enako kvalitetni moštvi, kjer oba trenerja gojita napadalno igro, menimo, da bo to izjemno zanimiva tekma.

[mailmunch-form id=”806602″]

Domača ekipa je bila lani ena izmed najbolj zabavnih ekip za gledanje, saj igrajo zelo napadalen nogomet, čeprav nimajo kvalitete napasti prav vsake ekipe. To sezono so začeli z dvema precej prepričljivima porazoma, je pa res, da so igrali proti precej močnejšima ekipama. Prvo kolo so na domačem terenu izgubili proti Antwerpnu z rezultatom 1-4, v drugem krogu pa so bili pri Gentu “razbiti” z 1-6. V zadnjih sedmih srečanjih imajo tri zmage, remi in tri poraze.

Waasland Beveren na drugi strani prav tako sezone ni začel najbolje, v prvem krogu so bili doma poraženi proti Brugge-u z 1: 3, čeprav so do 46. minute vodili z 1: 0 in igrali precej dobro. Nato so v drugem krogu gostili moštvo Antwerpna in doživeli enako usodo kot njihov trenutni tekmec, saj so bili poraženi z rezultatom 1-4. V zadnjih sedmih srečanjih so zabeležili tri zmage in štiri poraze.

Pričakovani postavi

Če verjamemo belgijskemu tisku, trenerja obeh ekip nimata težav s sestavo ekip, zato bo na teren prišlo najboljše, kar imata obe ekipi za pokazati. Menimo, da bi to lahko bila izjemno zanimiva tekma, po dveh krogih ekipi nimata niti ene točke in sta zelo motivirani za zmago.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta se do sedaj pomerili 25-krat, malo boljši izkupiček pa ima ekipa Waasland Beveren, ki je zmagala 12-krat, AS Eupen pa 8-krat. Le petkrat je bilo neodločeno. Pri golih se kaže zelo zanimiv trend, da ti dve ekipi med seboj igrata precej trde tekme. Od zadnjih 14 tekem se jih je sedem končalo z zelo malo goli, sedem pa s tremi ali več goli.

Stavni nasvet

Na tej tekmi bomo stavili na podlagi tega, kar sta ekipi pokazali v tej sezoni, in na dejstvu, da bi jima zmaga pomenila veliko. Obe moštvi lahko dosežeta gol in v tej sezoni sta pokazali, da njuna obramba ni močnejša plat. Zaradi tega je naš predlog, da igrate na Over 3 goals (več kot tri gole na tekmi), za kar je na voljo solidna kvota 1.93 v spletni športni stavnici 1xBet.

Če niste prepričani, kako igrati to stavo ali vas zanima, kako deluje azijski trg hendikepov, predlagamo, da si preberete naš članek na to temo tukaj.

1xbet

100% do 130€

1xbet je novejša stavnica z izjemno široko ponudbo športnih stav, casino iger, pokra. Stavnica se hitro prebija med glavne igralce v industriji iger na srečo. Njihova najpomembnejša storitev so verjetno prenosi tekem v živo, ki pokriva številne dogodke na najvišji ravni.

 

Vsi stavni nasveti

Relevant news