Stavni nasvet: Anderlecht – Antwerp

stave-online
15 septembra, 2019
96 Views
stavni nasveti

Belgijska liga je za stave zelo zanimiva, kar smo videli tudi včeraj, ko smo imeli zmagovalno stavo v derbiju dveh moštev iz mesta Brugge. V tem krogu smo se zato odločili, da bomo naredili še eno napoved za to zanimivo ligo.

Anderlecht se je v tej sezoni lotil zelo zanimive misije, saj so na mesto trenerja in igralca postavili legendarnega branilca Vincenta Kompanyja. Preizkus zanekrat ni šel v pravo smer, saj je ekipa Anderlechta po šestih krogih na 13. mestu z le eno zmago, dvema remijema in tremi porazi. Kljub temu pa so na svoji zadnji tekmi pokazali tudi nekaj pozitivnega, ko so na svojem terenu premagali odlično moštvo Standarda iz Liegea. Reprezentančni odmor je bil za moštvo Anderlechta zagotovo v užitek, saj so imeli še več časa za uigravanje.

1xbet slovenija

Na drugi strani k njim v goste danes prihaja Antwerp, ki tudi sezone ni začel najbolje, je pa to ekipa, ki ima v svojem kadru nekaj zelo zanimivih igralcev. Med bolj izkušenimi so branilec De Laet, vezist Defour in čudežni napadalec Mbokani, ki je v tej sezoni dosegel že pet golov in je prvi strelec lige.

Pričakovani postavi

Nobena izmed ekip pred tekmo nima večjih težav in lahko pričakujemo, da bosta obe igrali v svojih najmočenjših zasedbah.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej igrali že 20-krat in zagotovo lahko rečemo, da je Anderlecht v tem dvoboju prevladujoča ekipa, saj je dobila kar 10 tekem, 7-krat je bilo neodločeno, Antwerp pa je zmagala le 3-krat. Tekme so se v glavnem končale z več goli in redko so na tekmah padli manj kot trije goli. Še posebej zanimivo pa je, da sta zelo pogosto obe ekipi dosegli zadetek. Namreč, to se je zgodilo na zadnjih 8 od 11 tekem, kar je vsekakor precej zanimiv trend.

Stavni nasvet

Glede na to, da je Anderlecht projekt, ki se še razvija, in da v tem času niso pokazali 50% svojih zmogljivosti, menimo, da igrati na njihovo zmago ni realno. Antwerp je zelo neugodna ekipa, ki lahko v vsakem trenutku doseže zadetek, in zaradi vseh teh razlogov smo mnenja, da je najboljša stava v tej tekmi igrati BTTS (Both teams to score – obe ekipi dosežeta zadetek), ki je na voljo po solidni kvoti 1.7 na spletni športni stavnici 1xBet.

Preverite tudi drugo našo stavo za današnji dan, tukaj.

1xbet slovenija

Author stave-online

Leave a comment