Stavni nasvet: Anadolu Efes – Milano

stavni nasvet

Včeraj so bile naše stave zopet 50% uspešne, saj Hrvaški žal ni uspelo pokriti hendikepa. Ta teden je v ponudbi kar dobra izbira košarkarskih tekem in upamo, da do petka ustvarimo soliden profit. Preprosto športne stave so vrsta discipline, kjer se dogajajo tudi slabe serije, ki lahko pokosijo še tiste najbolj trdne igralce. Zato je zelo pomembno imeti dober Money-managment, mi pa nadaljujemo korak po koraku s tekmami pri katerih smo najbolj sigurni. Danes nam je posebno všeč tekma med Anadolu Efes-om in Milanom, ki se igra v Turčiji.

Anadolu Efes v tej sezoni igra fenomenalno, s 15 zmagami in le 3 porazi zasedajo 1. mesto Evrolige. Prvič so izgubili v prvem krogu proti odlični ekipi Barcelone, drugi poraz so zabeležili v šestem krogu proti prav tako odlični gostujoči ekipi Panathinaikosa, zadnji poraz pa je prišel v 15. krogu doma proti CSKA Moskvi, vse ostale tekme pa so dobili večinoma brez večjih težav. Še posebej na domačem terenu igrajo odlično, kjer imajo izkupiček 6 zmag in le 2 poraza. Ekipa Ergina Atamana je odlična, večina igralcev je tam že od lanske sezone in pričakujemo lahko, da bodo v tem tekmovanju eden izmed glavnih kandidatov za naslov.

Na drugi strani ima ekipa iz Milana 10 zmag in 8 porazov in igrajo toplo hladno. V zadnjih dveh krogih so zabeležili 2 zmagi, a so imeli pred tem serijo šestih porazov na sedmih tekmah. Trener Etore Messina ima na papirju kvalitetno zasedbo, ki igra atraktivno košarko, a so na nekaterih tekmah nerazložljivo padli in izgubili že dobljene tekme.

Pričakovani postavi

Ekipi nimata večjih težav s postavami in poškodbami, zato se pričakuje zelo zanimiv dvoboj.

Prejšnji rezultati in zanimivosti

V zgodovini sta ti dve moštvi odigrali 27 tekem, rezultati pa so odločno na strani Efesa, saj je dobil 19 od 27 odigranih tekem. V Turčiji je rezultat 13-0 v korist Anadolu Efes-a, kar zadeva točke pa so se večinoma igrale tekme z veliko točkami.

Stavni nasvet

Resnično mislimo, da so stavnice na tej tekmi naredile napako na trgu skupnega števila točk, in postavile precej nizko linijo. Zaradi tega menimo, da je najbolje tukaj odigrati na Over 161.5 points (da bo na tekmi vsaj 162 točk), kar se v spletni športni stavnici Bet365 plača po solidni kvoti 1.90.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

Relevant news