Intro

Stavni listek dneva – torek 17.08.2021

stavni listek dneva

Za današnji listek dneva smo pripravili double iz teniškega turnirja ATP v Cincinnatiju.

Hubert Hurkacz – Alejandro Davidovich Fokina, 17. avgust 2021

Na tej tekmi pričakujemo, da bo Hurkacz obranil svoje servise, medtem ko se bodo na servisih Fokine igrale daljše izmenjave. Hurkacz ima v tem dvoboju veliko več možnosti, da dobi break priložnost, kot tudi za končno zmago.

Tip: Zmaga Hurkacza (1.40)

John Isner – Cameron Norrie, 17. avgust 2021

John Isner je teniški igralec, ki je na turneji že 20 let. Je eden najboljših serverjev na svetu, zadnjih 15 let v samem vrhu lestvice ATP in ko je v formi, lahko zagotovo premaga vsakega igralca na turneji. Na začetku leta je bil v nekoliko slabši formi, a ko so se začeli dvoboji na trdi podlagi je Isner drastično dvignil raven igre. Zmagal je v Atlanti in nato igral v polfinalu v Torontu, in če bo ponovil takšne igre, gre zagotovo lahko daleč v Cincinnatiju.

Cameron Norrie je igralec, ki je letos zelo napredoval, imel je odlično sezono na pesku in travi, a na zadnjih nekaj turnirjih ni igral najbolje. Izgubil je v drugem krogu Atlante, Washingtona in prvem v Torontu. S takšno igro pa proti visokemu Isnerju ne bo mogel veliko.

Tip: Zmaga Isnerja (1.944)

SKUPNA KVOTA: 2.644
STAVNICA: 22bet

22bet

100% do 122€

22bet je spletna stavnica, ustanovljena leta 2017 v Rusiji z namenom, vnesti novo svežino v svet polaganja stav z mamljivimi ponudbami na vseh področjih. To ji za zdaj uspeva več kot odlično, saj s svojimi storitvami uspešno konkurira ustaljenim stavnicam z večletno tradicijo.

Relevant news