Stavni listek dneva – sreda 7.09.2022

stave-online
7 septembra, 2022
403 Views
stavni listek

Sreda nam prinaša osem tekem v Ligi prvakov, zato bomo naš listek sestavili okoli tega tekmovanja. Izbrali smo tri pare s skupno kvoto 4.15. Začnimo po vrsti.

18.45 Ajax – Rangers, UEFA Liga prvakov

Že nekaj sezon se tradicionalno dve tekmi igrata v terminu ob 18.45, v sredo bo eden od teh odigran na Johan Cruijff Areni v Amsterdamu, kjer bo Ajax gostil Rangers.

Domači igralci na začetku nove sezone igrajo odlično. V domačem prvenstvu so dosegli vseh pet zmag in dominantno začeli braniti nizozemski prestol. Večino zmag so dosegli na prepričljiv način, tako da imajo skupno gol razliko 16-3. Najučinkovitejši posameznik je Steven Bergwijn, ki je poleti prišel iz Tottenhama. Ta hitronogi krilni igralec je dosegel že šest golov in je eden najboljših strelcev Eredivisie.

Na drugi strani so Rangers konec tedna doživeli boleč poraz. Z 0:3 jih je premagal največji tekmec Celtic, zato na poti v nizozemsko prestolnico niso ravno dobre volje. Toda kljub slabemu rezultatu na derbiju Old Firm bodo varovanci Giovannija van Bronckhorsta izjemno motivirani, da dosežejo dober rezultat, ko se po 12-letni odsotnosti vračajo med evropsko elito.

Več kot 2.5 gola / 1.51

21.00 Club Brugge – Bayer Leverkusen, UEFA Liga prvakov

Nogometaši Club Bruggeja v domačem prvenstvu na začetku nove sezone igrajo zelo dobro. Na prvih sedmih tekmah so zabeležili pet zmag, en remi in en poraz, dvoboj z Bayerjem pa pričakujejo po štirih zaporednih zmagoslavjih.

V belgijskem prvenstvu blesti tandem Jutgla – Skov Olsen, ki je dosegel že devet golov. Club Brugge že nekaj sezon igra lep in privlačen nogomet, njihove tekme pa so zelo zanimive za gledanje.

Na drugi strani je Bayer Leverkusen v novo sezono vstopil obupno. Na zadnjih petih prvenstvenih tekmah so doživeli štiri poraze, tako da so z le tremi osvojenimi točkami na 14. mestu, kar je daleč pod pričakovanji. V zadnjem času imajo veliko težav v obrambi, saj v povprečju prejmejo skoraj dva zadetka na tekmo, kar nikakor ni dobra podlaga za gostovanje pri vročih Belgijcih.

Več kot 2.5 gola / 1.48

21.00 Atletico Madrid – Porto, UEFA Liga prvakov

Tako kot prejšnjo sezono, se Atletico Madrid in Porto nahajata v isti skupini in ponovno bo prizorišče prvega srečanja teh dveh ekip na Metropolitano Stadiumu.

Izabranci Diega Simeoneja nimajo kontinuiteto dobrih rezultatov v španskem prvenstvu. Že dvakrat se niso dobro odrezali – izgubili so z Villarealom z 0:2 in remizirali z Real Sociedadom ter že zaostajajo za pet točk za prvouvrščeno Barcelono.

Pričakovati pa je, da bo ta izkušena in kakovostna zasedba tekom sezone napredovala, saj je že dolgo skupaj in ve, kako prebroditi krize. V zadnjih treh sezonah so bili dvakrat četrtfinalisti Lige prvakov, tako da tudi dobro vedo, kako igrati to tekmovanje.

Na drugi strani Porto v Madrid prihaja po lahki zmagi proti Gil Vicenteju v domačem prvenstvu z 2:0. V minuli sezoni jih Atlético v Madridu ni premagal, zato se z določeno mero samozavesti podajajo na obračun s Simeonejevo ekipo.

Atletico Madrid zmaga / 1.86

VSE KVOTE SO IZ STAVNICE 22BET TER V KOLIKOR SE ODLOČITE IGRATI NAŠ LISTEK DNEVA, SE TA PLAČA Z ZELO DOBRO KVOTO 4.15, KAR POMENI, DA LAHKO NA VLOŽENIH 10 EVROV USTVARITE 30 EVROV ČISTEGA DOBIČKA, ČE BO LISTEK DOBITEN.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment