Stavni listek dneva – sobota 15.04.2023

stave-online
15 aprila, 2023
424 Views
stavni listek dneva

Poleg današnje NBA analize med Kingsi in Warriorsi smo za vas pripravili še stavni listek dneva, na katerem smo združili 4 obetavne stave, ki v kombinaciji lahko prinesejo kar lep dobiček. Pa poglejmo …

15:00 Bologna – AC Milan, Serie A

Ko smo to najmanj pričakovali, je AC Milan v samo 15-ih dneh dvakrat uspel premagati Napoli. Zmaga v Ligi prvakov je igralcem AC Milana zagotovo vlila novo mero samozavesti, ne glede na ugoden rezultat v Ligi prvakov pa se morajo poskrbeti, da ostanejo v Top 4 Serie A. Na drugi strani je Bologni uspelo najti željeni ritem in zmanjšati zaostanek za šestouvrščeno Atalanto na le 5 točk, zato goste tukaj čaka zelo težka naloga. Vendar pa ima Pioli precej daljšo klop, kar je bil za AC Milan odločilni dejavnik večkrat v tej sezoni, in verjamemo, da gostje s potrpežljivo in osredotočeno igro lahko dosežejo želeni cilj in preživijo to gostovanje.

AC Milan X2 @ 1.44

16:00 Everton – Fulham, Premier League

Zgodovina se ponavlja. Everton se tudi to sezono bori za obstanek, le da je tokrat konkurenca veliko večja. To na kratko pomeni, da lahko vsak neuspeh do konca prinese usodne posledice, saj lahko kar sedem ekip zlahka pride v situacijo, da izpadejo iz lige. Fulham je padel v veliko krizo, ki ji ni videti konca, medtem ko je Everton serijo tekem brez poraza prekinil z 2:0 porazom proti Manchester Unitedu v prejšnjem krogu. Stavnice dajejo le rahlo prednost Evertonu, ki doma beleži povsem solidne rezultate, medtem ko smo nedavno lahko videli, da Fulham brez Mitrovića na gostujočih igriščih deluje popolnoma nenevarno. V tem trenutku je to veliko pomembnejša tekma za domačo ekipo, in pričakujemo, da bodo igralci Evertona narekovali igro na igrišču, ki jo bodo uspeli “unovčiti”.

Everton 1X @ 1.32

18:30 Manchester City – Leicester, Premier League

Arsenal je izgubil pomembne dve točki proti Liverpoolu, zato bi Manchester City z zmago proti Leicesterju zaostanek za Arsenalom zmanjšal na samo 3 točke. Na tekmi proti Bayernu smo lahko videli, da je Manchester City zelo resna ekipa, zato slabšemu Leicesterju ne dajemo nobene možnosti, da bi se tukaj “izvlekel”. Domačini želijo naslov, zato imajo dovolj motivacije, da napadajo od prve minute. Če bodo igralci Manchester Cityja na prepoznavni ravni, bo ta tekma končana že v prvih 45 minutah.

Halftime/Fulltime – City/City @ 1.55

18:30 Betis – Espanyol, La Liga

Betis je v prejšnjem krogu proti Cadizu igral sramotno slabo in popolnoma zasluženo utrpel poraz z rezultatom 2:0. Do te tekme je Betis na svojem stadionu na 13 tekmah prejel le 12 golov, Cadiz pa je ena redkih ekip, ki je proti Betisu na stadionu Benito Villamarín dosegla več kot en gol. Tukaj imamo situacijo, kjer se domača ekipa bori, da ujame četrtouvrščeni Real Sociedad, medtem ko je gostujočim ekipam ogrožen obstanek v ligi. Čeprav sta obe ekipi v rezultatski krizi, je kriza v vrstah Espanyola vseeno večja, zato moramo zaradi boljše individualne kakovosti igralcev domače ekipe dati prednost Betisu.

Betis 1X @ 1.25

Tiket dana

Začetek prve tekme na listku: 15:00

Skupna kvota: 3.68

Stavnica: 20Bet

Srečno!

100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment