Stavni listek dneva – petek 16.09.2022

stave-online
16 septembra, 2022
440 Views
stavni listek

Danes bomo spremljali več nogometnih tekem v okviru lig velike peterice in veliko tekem v drugih ligah, na sporedu je več teniških turnirjev in polfinale EuroBasketa. Zato smo za danes pripravili listek dneva s tremi izbori, ki v stavnici 22bet nudijo skupno kvoto 3,35. Poleg tega, da smo za danes pripravili listek, vam svetujemo, da si ogledate še varen namig za danes, ki se nahaja v naši rubriki napovedi tekme.

Aston Villa – Southampton, 16.09.2022

V srečanje med Aston Villo in Southamptonom na Villa Parku, seveda domači vstopa kot favorit, a glede na trenutne igre Gerrardove ekipe se je najbolje izogniti stavi na zmago. Aston Villa je v šestih odigranih tekmah zabeležila le eno zmago in ob 10 prejetih golih osvojila štiri točke, kar je daleč pod pričakovanji za ekipo, ki se je spogledovala z bojem za Evropo.

Ekipa Southamptona je odigrala nekaj odličnih tekem, zabeležila je zmagi nad Leicestrom in Chelseajem ter je z začetkom sezone lahko zadovoljna. Vendar tudi njihova zadnja vrsta ne igra najbolje, saj so tako kot Aston Villa na šestih odigranih tekmah prejeli 10 golov, glede na kakovost napadov pa danes pričakujemo nekaj zadetkov. Stave na over torej spadajo v vrsto top stav.

Namig za to tekmo je več kot dva zadetka (azijska vsota golov), ki se plača s kvoto 1,38.

Denis Kudla – Facundo Mena, 16.09.2022

Denis Kudla je igralec med 100 najboljših, ki na zadnjih ATP turnirjih ni igral na najvišji ravni. Zato se je odločil, da zaigra na Challenger Cary, da si povrne formo in samozavest. Kudla letos sicer ne blesti, ima razmerje 26-27, a veliko teh dvobojev je odigral na ATP turnirjih proti najboljšim 50 igralcem. Je igralec, ki zelo rad igra na trdi podlagi, še posebej je doma v teh igralnih razmerah, kjer beleži najboljše rezultate v svoji karieri. Dejstvo, da je ta turnir osvojil pred dvema letoma, prvi nosilec turnirja pa je ne glede na formo eden največjih favoritov za letošnjo zmago, pove, da mu tukajšnji pogoji za igranje najbolj ustrezajo. Tu je v prvih dveh krogih odigral dve kvalitetni tekmi, premagal je Svadjo in Navo, danes pa bo po dolgem času igral za polfinale turnirja.

Facundo Mena je 29-letni teniški igralec iz Argentine, ki ga zadnjih nekaj let spremljamo na Challenger turnirjih. Doslej ima tri naslove na Challengerjih, a vse tri na pesku, medtem ko na trdi podlagi ni zabeležil večjih rezultatov. V preteklih dveh letih na trdi podlagi ni zabeležil niti ene zmage, letos ima izkupiček 5-3, zagotovo pa je to podlaga, ki Kudlu bolj ustreza.

Namig za to tekmo je zmaga Kudla s hendikepom (-3,5), ki se izplača s kvoto 1,71.

Tennys Sandgren – Dominik Koepfer, 16.09.2022

To bo dvoboj igralcev, ki sta nekdaj bila med najboljših 60 igralcev, a sta letos daleč od najboljših rezultatov. Tennys Sandgren je po katastrofalnem prejšnjem letu in obupnem začetku letošnje sezone celo izpadel iz družbe 400 najboljših teniških igralcev danes. Jasno pa je, da ima kvaliteto in le vprašanje časa je, kdaj ga bomo spet videli v družbi stoterice najboljših. Tukaj je odigral dve solidni tekmi, ni naredil veliko neizsiljenih napak in izgleda veliko bolje kot prejšnje tedne.

Letos ne blesti niti Dominik Koepfer. Trenutno je pri skromnih 12-12, vendar je večino teh zmag dosegel proti igralcem izven top 100. V včerajšnjem dvoboju s Smithom ste lahko videli, kako zelo niha njegova igra in da trenutno ne igra na najvišji ravni . Menimo, da so stavnice preveč podcenile Sandgrena, ki bo danes zagotovo namučil Koepferja in ne smemo biti presenečeni, če bo zmagal.

Če boste danes odigrali kakšen nor listek, je nasvet, da odigrate na zmago Sandgrena, ki je odlična izbira za katero koli vrsto sistema.

Nasvet za to tekmo je hendikep (+5,5) na Sandgrena, ki se plača s kvoto 1,42.

LISTEK DNEVA                                                                                                      

Aston Villa – Southampton več kot (2) @ 1.38
Denis Kudla (-3.5) – Facundo Mena 1 @ 1.71
Tennys Sandgren (+5.5) – Dominik Koepfer 1 @ 1.42

Vsi pari so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 3,35.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment