Stavni listek dneva – nedelja 18.09.2022

stave-online
18 septembra, 2022
433 Views
stavni listek


Listek dneva za nedeljo, 18.09.2022 sestavljajo tri nogometne tekme s skupno kvoto 4,82. Odločili smo se za dve temi srbske Superlige, kat tudi eno zanimivo temo italijanske Serie A.

To so naši predlogi za Listek dneva za nedeljo, 18.09.2022:

Napredak – Crvena zvezda, Srbija Superliga, 17.00

Beograjčane. Crveni zvezdi v zadnjem času na igrišču kaže bolj slabo, kar je presenetljivo glede na to, da ima v svoji ekipi res kakovostne igralce. V domačem prvenstvu imajo še vedno 5 točk več od Partizana, a če bodo nadaljevali s tem tempom, je le vprašanje časa, kdaj bo ta prednost skopnela.

Napredak se je prebudil in uspel zmagati na zadnjih treh srečanjih, a kljub temu ne moremo resno misliti, da lahko ogrozijo veliko boljšega nasprotnika.

Zvezda za povrnitev omajane samozavesti potrebuje prepričljivo zmago, in ker je Napredak napadalno precej šibkejši, verjamemo, da se bodo gostje skozi vso tekmo ostro branili.

Obe ekipi data gol – NE (1.72)

Cremonese – Lazio, Italija Serie A, 15.00

Čeprav ima Lazio v tej sezoni zelo dobro ekipo, ne more “ujeti” želenega ritma. Že na začetku sezone so pokazali, da so doma veliko boljši, a bodo za konkretnejši rezultatski napredek potrebovali tudi točke, osvojene v gosteh.

Še pred dnevi jih je v evropski ligi prepričljivo premagal Midtjylland s kar 5:1, zato vsekakor potrebujejo “restart”. V nedeljo gostujejo pri Cremoneseju, ki je ena najšibkejših ekip v ligi in v tej sezoni ne bodo imeli boljših možnosti za lahke točke.

Cremonse je v zadnjem krogu proti Atalanti pokazal pravi karakter, zato verjamemo, da jih bo ta pozitiven rezultat dovolj motiviral, da se bodo ustrezno zoperstavili ekipi iz Rima. Lazio je ekipa, ki ima rada napadalni nogomet, zato mislimo, da bodo skušali izkoristiti vse obrambne slabosti domače ekipe.

Več od 2,5 gola na tekmi (1,74)

Radnik Surdulica – Partizan, Srbija Superliga, 19.00

S prihodom trenerja Petrića je Partizan zaigral precej bolje. Zvezdi so na derbiju pokazali zobe, v Evropi so odigrali dve odlični tekmi, v katerih so se približali velikim 6 točkam, zato se strinjamo z odločitvijo stavnic, da jim pripišejo vlogo velikih favoritov na tekmi proti Radniku iz Surdulica.

Radnik je bil v minuli sezoni zelo zahteven tekmec za številne nasprotne ekipe, v tej sezoni pa jim kaže katastrofalno slabo. Na lestvici so na zadnjem mestu z le 4 osvojenimi točkami po 11 odigranih tekmah in nam se zdijo glavni kandidati za izpad. Prejeli so kar 27 golov, kar je najslabši obrambni učinek v ligi, tako da bi golgetersko močna napadalna linija Partizana morala to izkoristiti.

Več od 2,5 gola na tekmi (1,61)

Skupna kvota: 4.82

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment