Stavni listek dneva – nedelja 15.08.2021

stave-online
15 avgusta, 2021
546 Views
stavni listek dneva

Za danes smo pripravili kombinacijo (double) s tekmami iz našega območja, natančneje iz slovenske in hrvaške lige. Dva zanimiva dvoboja z veliko kvoto vam lahko prineseta velik dobiček, če igrate to stavni listek.

17:00 Mura – Radomlje, Slovenija 1

Če pogledamo trenutno stanje na lestvici, verjetno nikoli ne bi rekli, da je bila Mura prvak Slovenije v minuli sezoni, saj je po 4 odigranih krogih Mura na predzadnjem mestu z le 2 osvojenima točkama. Po porazih od Čežane 0: 3 in Kopra 2: 3 je prišlo do remija proti Bravu in Aluminiju, obakrat 1: 1. Mura se v prvenstvu muči in ni videti kot ekipa, ki je bila v lanski sezoni najboljša v Sloveniji. Slabe rezultate na začetku je mogoče do neke mere upravičiti z vzporednimi obveznostmi, najprej v kvalifikacijah za ligo prvakov, nato pa v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Mura je po izpadu proti Ludogorcu v kvalifikacijah za Ligo Prvakov, za las premagala litovski Žalgiris. V četrtem krogu kvalifikacij za Ligo Evropa pa jih čaka dvoboj s Sturmom iz Gradca. Mura mora začeti dosegati zadetke, saj bo zelo težko napredovala proti napadalni ekipi, kot je Sturm, če igrajo na malo golov. Zato tekma z Radomljami pride ob pravem času, saj gre za povprečno ekipo s sredine lestvice in bi si lahko s prepričljivo zmago povrnili potrebno samozavest. Mura mora vsekakor začeti z zmagovati, če želi vsaj delno ponoviti uspeh iz lanske sezone, saj imajo ekipe na položajih, ki vodijo v Evropo, že veliko prednost. Ekipi sta se v drugi ligi leta 2017 dvakrat srečali, Mura pa je na obeh tekmah zmagala s 4: 0 in 3: 0. Podoben rezultat pričakujemo danes.

TIP: Več kot 2.5 gola (2,296)

18:55 Šibenik – Dragovoljac, Hrvaška 1

Derbi začelja v hrvaškem prvenstvu nam prinaša dvoboj med Šibenikom in Dragovoljcem. Obe ekipi sta v letošnji sezoni začeli zelo slabo, predvsem Dragovoljac. Šibenčanom je po treh uvodnih porazih v zadnjem krogu uspelo odigrati 1: 1 proti Slaven Belupu in osvojiti prvo točko v tej sezoni. Sicer bo to prva tekma Šibenika pred njihovimi navijači in odlična priložnost, da svoje oboževalce razveseli s 3 osvojenimi točkami. V goste prihaja najšibkejša ekipa prvenstva Hrvatski Dragovoljac, sicer povratnik v družbo najboljših po večletnem premoru. Dragovoljac ima doslej vse 4 poraze z gol -razliko 4:12, in če se po jutru dan pozna, so glavni kandidat za izpad iz lige. Roko na srce so v prvih 4 krogih igrali proti 3 najmočnejšim moštvom te lige, Dinamu, Lokomotivi in ​​Osijeku, to pa bo prva tekma proti ekipi podobne kakovosti. Vsaj 1 zadetek so uspeli doseči proti ekipi Lokomotive in Osijeka, zato je pričakovati, da bodo na tekmi z neposrednim tekmecem v boju za obstanek pokazali zobe. Pričakujemo odprto tekmo, saj le zmaga obema ekipama povrne mir v hiši in smo mnenja, da na odprti tekmi z veliko priložnostmi ne bo manjkalo zadetkov.

TIP: Več kot 2.5 gola (1,93)

SKUPNA KVOTA: 4.431
STAVNICA: 22bet

Author stave-online

Leave a comment