Stavni listek dneva – četrtek 8.09.2022

stave-online
7 septembra, 2022
489 Views
stavni listek

V četrtek, 08. 09. 2022, bodo odigrane zadnje tekme v skupinskem delu Eurobasketa v skupinah C in D. Čaka nas nekaj zanimivih tekem in za naš listek smo izbrali dva namiga iz zelo popularne možnosti “točke igralca”. Našli smo dve stavi na over s skupno kvoto 3.49.

14.15 Hrvaška – Ukrajina, Eurobasket

To bo najbolj razburljiva tekma dneva, katere razplet bo določil končno razvrstitev v skupini C. Tako Hrvaška kot Ukrajina sta si že zagotovili uvrstitev v nadaljnjo fazo, vendar je zelo pomembno, s katerega mesta bosta napredovali. Četrtouvrščena reprezentanca se bo najverjetneje pomerila s Srbijo, ki je daleč najtežji tekmec v osmini finala.

Če bo Hrvaška zmagala z 18 točkami razlike, bo Ukrajina četrta. V primeru zmage Hrvatov z manj kot 18 točkami gredo Italijani v dvoboj s Srbijo, če pa bodo slavili Ukrajinci, pa nas čaka balkanski obračun v osmini finala.

Ker je pomembnost te tekme velika, pričakujemo še eno odlično predstavo Bojana Bogdanovića. Najboljši košarkar hrvaške izbrane vrste je s 16,3 točke na tekmo tudi najboljši strelec prvenstva in je igralec z največjo minutažo, to je dobrih 30 minut na tekmo. Najpomembneje pa je, da je proti najmočnejšim tekmecem v skupini igral najbolje – Grkom je nasul 19 točk, Italijanom pa 27 točk.

Bogdanović že leta ne beži od odgovornosti na najpomembnejših tekmah, zato pričakujemo njegovo novo predstavo z 20+ točkami.

Bojan Bogdanović vsota točk več kot 16.5 / 1.87

21.00 Srbija – Poljska, Eurobasket

V četrtek zvečer bo znan zmagovalec skupine D po obračunu med Srbijo in Poljsko. Orli so bili v prejšnjih tekmah več kot dominantni in so dokaj enostavno in prepričljivo premagali vse tekmece. Bo pa četa Svetislava Pešića morala zabeležiti še peto zmago, če se želi s prvega mesta prebiti v izločilni del tekmovanja.

Poljaki so dosegli tri zmage, ob porazu proti Finski, a bodo v primeru četrtkove zmage postali vodilni v skupini, zaradi boljše medsebojne tekme proti Srbom.

Srbska reprezentanca ima določene kadrovske težave v branilski liniji. Nemanja Nedović je turnir končal zaradi poškodbe meč, Vanja Marinković pa zaradi viroze ni odigral zadnjih dveh tekem, tako da ni znano, ali bo na voljo trenerju Pešiću. To pomeni, da bo edini pravi branilec Marko Gudurić, poleg obeh playmakerjev Micića in Jaramaza.

Gudurić na tem turnirju igra dobro, saj v povprečju dosega osem točk v 24 minutah, ki jih prebije na parketu. Pričakujemo, da bo v tem dvoboju dobil nekaj več minut, z dodatno svobodo v napadu, zato verjamemo, da bo na koncu tekme dvomesten.

Marko Guduric vsota točk več kot 8.5 / 1.87

VSE KVOTE SO IZ STAVNICE 22BET TER V KOLIKOR SE ODLOČITE ZA IGRANJE NAŠEGA LISTKA DNEVA, SE TA PLAČA Z ZELO DOBRO KVOTO 3.49, KAR POMENI, DA NA VLOŽENIH 10 EVROV LAHKO IMATE 25 EVROV ČISTEGA DOBIČKA, ČE JE LISTEK DOBITEN.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment