Stavni listek dneva – četrtek 19.08.2021

stave-online
19 avgusta, 2021
677 Views
stavni listek dneva

Danes so na sporedu prve tekme končne faze kvalifikacij za Evropsko in Konferenčno ligo, naš listek dneva pa bo sestavljen prav iz teh tekmovanj. Danes smo za vas pripravili kombinacijo double z odličnim koeficientom.

19:00, Slavia Praga – Legia, Evropska liga – kvalifikacije

Dvoboj dveh ekip, kateri sta nedvomno razočarali s svojim pristopom na tekmah tretjega kroga kvalifikacij za Ligo Prvakov. Čeprav je bila Slavia favorit, je izpadla v dvoboju z madžarskim Ferencvarosom. Po 2: 0 na prvi tekmi, je na povratni tekmi Slavia uspela zmagati pred svojimi navijači s samo 1: 0, kar pa ni bilo dovolj za napredovanje. Letos se je od te češke ekipe veliko pričakovalo, presenetljivo pa je, da jim je na dveh tekmah uspelo doseči le 1 gol. To zagotovo ni resnična slika o kakovosti in moči te ekipe, in če bodo želeli evropsko jesen, bodo morali vsekakor izboljšati realizacijo. Legia je imela v tretjem krogu precej ostrejšega nasprotnika, v zagrebškem Dinamu. Po 1: 1 na Maksimirju je v revanši Dinamo slavil z minimalnim izidom, z zadetkom v 20. minuti. Legia je bila na tej tekmi objektivno boljša in bolj konkretna, ustvarila je veliko priložnosti za zadetek, a preprosto ni imela sreče. Zdaj jih čaka nasprotnik po meri, saj sta obe ekipi podobne kakovosti, in je malo presenetljivo, da je Slavija tako favorizirana. Glede na izkušnje iz tretjega kroga kvalifikacij za Ligo Prvakov, ko so jih zgrešene priložnosti na prvih tekmah, stale napredovanja, verjamemo, da bodo danes igrali ofenzivno in brez izračunov. Čas je, da se Slaviji končno odpre v napadu in na tej tekmi pričakujemo zadetke.

Tip: Over 2.5 (2.02) 20Bet

22:30 Santa Clara – Partizan, Konferenčna liga – kvalifikacije

Prva tekma četrtega kroga kvalifikacij za Konferenčno ligo bo odigrana nocoj na oddaljenih Azorih. Partizan je trenutno na prelomnici sezone in v dobesednem smislu bi lahko izid tega dvoboja odločil o prihodnosti kluba. Partizan se je v zadnjem krogu kvalifikacij mučil proti Sočiju, in se šele po enajstmetrovkah uspel uvrstiti dalje. Nogometaši ruske ekipe so pokazali vse pomanjkljivosti Partizana, te pa so bile najbolje prikazane v dveh zlahka prejetih golih iz dobesedno ničesar. Glavni poudarek Partizana na tej tekmi bo morala biti obramba in doseči čim ugodnejši rezultat, da bi čez sedem dni v Beogradu reševali vprašanje uvrstitve v skupinski del Konferenčne lige. Glavni problem trenerja Stanojevića, je odsotnost kar 3 pomembnih igralcev. Nocoj bodo črno-beli brez Danila Pantića, Saše Zdjelarja in Nemanje Jovića, medtem ko je Aleksandar Šćekić v težkem stanju in pred to tekmo ni treniral. Santa Clara je v zadnjem krogu kvalifikacij z 2 zmagami, 2: 0 doma in 1: 0 v gosteh, odpravila ljubljansko Olimpijo. Zanimivo je, da je bilo kar 10 njihovih igralcev okuženih s korono pred povratno tekmo z Olimpijo, in so kljub le 14 igralcem na seznamu uspeli premagati Ljubljančane. Za današnjo tekmo še ni uradnih podatkov o tem, ali bo igral kateri od teh 10 igralcev, ki so bili v izolaciji, zato je to najverjetnejši razlog, zakaj so stavnice obema ekipama dale skoraj enake možnosti. Tu smo se odločili staviti, da bo malo golov, predvsem zato, ker Partizan nima klasičnega strelca razen Ricarda, manjka pa tudi Danilo Pantić, ki bo najverjetneje odsoten en mesec. Za igralce Partizana je to težka naloga, in prepričani smo, da je za njih ključno da ne prejmejo gola. Verjamemo, da bo štoperski tandem Saničanin-Vujačić kos tej nalogi, mladi vratar Popović pa ima možnost pokazati, zakaj velja za zakonitega naslednika Vladimirja Stojkovića.

Tip: Under 2 (1.73) 20Bet

Skupna kvota: 3.49
Stavnica: 20Bet

20Bet

4.9/5
  • Odlična ponudba športov in stavnih trgov
  • Moderno zasnovana spletna stran, enostavna za uporabo
  • Profesionalna podpora strankam, ki je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu
  • Možnost plačevanja s kriptovalutami
  • Nekatere plačilne metode niso na voljo vsem uporabnikom
  • Ni Live Streama
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment