Stavni listek dneva – 22.08.2022

stave-online
22 avgusta, 2022
507 Views
stavni listek

Na današnjem listku dneva smo odigrali tri nogometne tekme, za katere menimo, da so dovolj kvalitetne, da bi lahko prinesle profit, a niti ena nima dovolj visoko kvoto ali katerega od drugih elementov, da bi lahko bila glavni namig dneva.

To so naši predlogi za Listek dneva za ponedeljek,  22. 08. 2022.

Odense vs. Horsens, Danska Superliga, 19.00

Horsens je na samem robu cone končnice, medtem ko je Odense z le 1 osvojeno točko prepričljivo zadnji na lestvici.

Domači so na zadnjih 5 tekmah prejeli kar 13 golov in ta segment igre morajo čim prej izboljšati, če želijo obstati v ligi.

Čeprav je Horsens ekipa, ki igra zelo “trdo”, Odense nima časa čakati in mora napadati, glede na njihove obrambne slabosti pa so goli na tej tekmi po našem mnenju zelo verjetni.

Več kot 1.5 gola ( 1.32 )

Sampdoria vs. Juventus, Italija Serie A, 20.45

Sprejeli bomo eno posebno stavo na to tekmo, vendar je to tista, za katero menimo, da ima solidno vrednost.

Juventus bo drugo tekmo letošnje sezone v Serie A igral proti Sampdorii, ekipi, s katero so v preteklosti imeli nemalo težav.

Ima pa Juventus v tej sezoni zelo dober igralski kader in nekako se nam zdi, da so jih stavnice s kvoto 1,60 kar nekoliko podcenile.

Verjamemo, da bo Vlahović znova pokazal svojo “klaso” in da bo Juventus na njegovih krilih brez prevelikih težav nadaljeval boj za vrh lestvice. Zaradi tega verjamemo, da igralcem Juventusa ne bo treba igrati grobo, zato se zdi stava na število rumenih kartonov zelo priročna in privlačna.

Manj kot 5.5 rumenih kartonov ( 1.45 )

Manchester United vs. Liverpool, Anglija Premier Liga, 21.00

United je na začetku letošnje sezone na kolenih in po 2 odigranih tekmah zaseda zadnje mesto na lestvici Premier lige. Tudi Liverpool ne more biti pretirano ponosen na svoje dosedanje nastope, glede na to, da so osvojili le 2 točki, a na njihovo srečo je tudi Manchester City izgubil točke proti Newcastlu, tako da situacija ni tako zelo tragična.

Čaka nas tekma, v kateri sta obe ekipi pod pritiskom zmage in po nepisanem pravilu so takšne tekme vedno najtežje. Je pa Liverpool nedvomno boljša ekipa in pričakujemo, da bodo obvladovali situacijo na igrišču.

Verjamemo, da bo Liverpool upočasnil tempo igre, potem ko bodo prevzeli vodstvo, kar bi moralo biti dovolj, da dobimo našo stavo s streli na gol.

Manj kot 11.5 strelov v okvir ( 1.40 )

SKUPNA KVOTA: 2.68

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj



Author stave-online

Leave a comment