Stavni listek dneva – 04.09.2022

stave-online
4 septembra, 2022
500 Views
stavni listek

Včeraj nismo imeli ravno sreče, ko je govora o golih, a upamo, da bo zato nedelja veliko bolj uspešna. Naš listek dneva za nedeljo, 04.09. 022 sestavljajo tri zelo zanimive tekme, kjer bomo spet ciljali na gole. Skupna kvota je 4,78.

To so naši predlogi Listek dneva za nedeljo, 04. 09. 2022

Kolubara – Partizan, Srbija Super League, 18.00

Partizan se je v zadnjem krogu kljub drugačnim pričakovanjem odlično upiral Crveni zvezdi, po zaslugi remija pa ima še vedno možnost, da se resneje vključi v boj za naslov.

Njihov naslednji nasprotnik bo ekipa Kolubare, ki je do sedaj uspela pustiti zelo pozitiven pečat. Igrajo precej odprto in ofenzivno, kar bi ekipi Partizana moralo ustrezati, saj smo v dosedanjem delu sezone videli, da se Partizan proti defenzivno naravnanim ekipam zelo muči.

Za goste je zmaga nujna in morajo napadati, in ker je Kolubara ekipa, ki ima rada bolj odprto igro, so po našem mnenju goli zelo verjetni.

Goli v obeh polčasih – da ( 1.59 )

Verona – Sampdoria, Italija Serie A, 18.00

V nedeljo nas čaka derbi začelja, saj se bosta srečali ekipi s 17. in 18. mesta lestvice.

Tako Verona kot Sampdoria doslej nista zmagali, zato bosta obe ekipi zelo motivirani, da prekineta niz porazov.

Verona je doslej prejela 7 golov, Sampdoria pa 8, zato je jasno, da obrambni segment igre ni močnejša stran.

V dvoboju dveh ekip, ki bosta “lovili” vse tri točke, pričakujemo veliko borbenost, glede na nagnjenost k napakam v obrambi pa v obeh polčasih pričakujemo zadetke.

Goli v obeh polčasih – da ( 1.79 )

Manchester United – Arsenal, Anglija Premier League, 17.30

Malokdo je pričakoval, da bo ekipa Arsenala po 5 odigranih krogih vodilna na prvoligaški lestvici. Arsenal je drastično izboljšal način igre v primerjavi z lansko sezono, prihod Jesusa pa se je izkazal za zadetek v polno.

United je na začetku sezone doživel že dva poraza, glede na ambicije letošnje sezone pa se je prostor za morebitne napake močno zmanjšal.

Čeprav gre za dvoboj starih znancev, menimo, da nas čaka zelo dinamična tekma. Arsenal je dosegel že 13 golov na 5 tekmah in glede na to, da so v odlični formi, pričakujemo, da bodo nadaljevali v istem ritmu.

Obe ekipi sta sposobni doseči vsaj en gol in upajmo, da bodo ti goli enakomerno porazdeljeni.

Goli v obeh polčasih – da ( 1.68 )

Skupna kvota: 4.78

Stavnica: 22bet

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Author stave-online

Leave a comment