Roma v Porto napoved + ne pozabite na Bet At Home bonus

stave-online
12 februarja, 2019
51 Views
stavni nasveti nogomet

To tekmo je težko napovedati, zato je morda najboljša izbira stava na zanesljivega strelca – da bo počel tisto kar zna najbolje …

Džeko počne, kar zna najbolje

Roma se je dobro odrezala v skupinskem delu, zmagali so na treh od šestih tekmah in osvojili 9 točk, kar je bilo dovolj za drugo mesto, za Real-om, ki je zbral 12 točk.

Nekaj kar vzbuja skrb je to, kako zlahka jih je Real premagal na obeh tekmah, 3-0 v Španiji in 2-0 v Italiji.

Od 11 zadetkov, ki so jih dosegli v skupinskem delu, jih je 5 zadel Edin Džeko, dokaz, da kljub svojim ne več rosnim letom, še vedno igra na odličnem nivoju.

Rezultati v italijanski ligi niso tako dobri. Trenutno so izven top štirih pozicij v Serie A, tako da Liga prvakov predstavlja še dodaten motiv.

Porto odličen v skupini

Porto je bil prvi v svoji skupini, zbral je impresivnih 16 točk. Zmagal je vse, razen tekme s Schalke-jem (1-1) v gosteh v prvem krogu.

Posebej impresivni sta bili zmagi v gosteh proti Lokomotivu iz Moskve (3-1) in Galatasaryu (3-2).

Najboljši strelec je bil Moussa Marega s petimi zadetki. Za to tekmo je poškodovan, kar je velik udarec za Porto.

Omeniti je potrebno tudi Edel Militaja, osrednjega branilca. Brazilec hitro postaja eden najbolj iskanih branilcev v Evropi.

Ni glavne stave, ki bi izstopala

Roma je favorit za zmago po kvoti 1.97, stava kateri nismo naklonjeni, kljub herojskem podvigu lansko leto.

Prvi razlog je, da je Porto na zadnjih petih gostujočih tekmah v Ligi prvakov neporažen, drugi pa je, da so bili v skupinskem delu resnično impresivni in tudi na domači fronti so precej dobri.

Ampak kot se pogosto dogaja, obstajajo tudi statistični podatki, ki kažejo v prid Rome. Porto je v Ligi prvakov izgubil šest od zadnjih sedem gostujočih tekem proti italijanskim klubom, poleg tega pa so brez zmage na zadnjih petih tekmah v izločilnih bojih.

Zaradi vsega naštetega se težko odločimo na kateri končni izid staviti, kjer je kvota na remi 3.40 in zmaga Porta po 3.72. Na srečo nam tega trga ni treba igrati in ga tudi ne bomo.

Dobra stava na več kot 2,5 gola

Lahko bi trdili, da je “Over” pravilen izbor po kvoti 1.85 glede na predhodne tekme obeh ekip. Pet od šestih tekem Rome je šlo na “Over”. Edina tekma z manj kot 3 goli, je bila tekma z Realom (poraz 2-0). Pri Portu so štiri od šestih končale z “Over”.

Golov ni primankovalo tudi pri Romi  v izločilnim bojih lansko leto. Rezultati šestih tekem so bili 1-2, 1-0, 1-4, 3-0, 5-2 in 4-2.

Portov čuden niz penalov

Tukaj je čudna statistika iz Optasports. Šest tekem Porta v skupenskem delu je prineslo kar osem enajstmetrovk – štiri za njih in štiri proti njim – kar je dvakrat toliko penalov kot na tekmah, ki vključujejo katero koli drugo ekipo.

V nasprotju s tem pa na šestih skupinskih tekmah Rome ni bilo nobene! Morda boste morali vsaj dvakrat premislili, ali boste vložili stavo na penal po 2,63.

Stavite na Džeka v tekmi, ki jo težko napovemo

To tekmo je težko napovedati – na eni strani Roma, ki je bila lani odlična v tem tekmovanju, proti Portu, ki je lani doživel debakel proti Liverpoolu, s porazom doma s kar 5-0.

Roma si bo verjetno morala ustvariti prednost pred povratnim krogom, če želi napredovati. Zato pričakujemo relativno ambiciozno igro z njihove strani, predvsem v smislu doseganja zadetkov.

In tu je seveda en mož, ki je za njih blestel v tem pogledu v zadnjih 18 mesecih. To je stava, ki za nas izstopa, kvota je nastavljena na 2.47.

</p> <p><strong>PRIPOROČENE STAVE</strong></p> <p><strong>Zadetek Džeka @ <a href="https://stave-online.com/go/bet-at-home">2.47</a></strong></p> <p>

Ne pozabite! Od danes lahko unovčite 150 EUR bonusa za športne stave na bet-at-home.

[single_affiliate title=”Bet At Home” size=”big”]

Author stave-online

Leave a comment