Reviews archive

1.

100% do 1000€

LVBet je novejša spletna igralnica in stavnica v enem, licencirana na Malti, ki jo poganja veliko vrhunskih programskih podjetij, vključno z NetEnt, Microgaming, Wazdan, Edict in Thunderkick. Na voljo v slovenskem jeziku!

2.

100% do 100€

Webby Slot je zabavna spletna igralnica z rugbi tematiko, kar je na prvi pogled celo malo zavajujoče, saj igralnica ponuja še veliko več kot apelira njeno ime. Poleg odlične spletne igralnice je vsem uporabnikom na voljo tudi prepričljiva športna stavnica, ki bo zadovoljila tudi bolj zahtevne igralce.

4.

Zelo priljubljena blagovna znamka združuje odlično športno stavnico, online casino in poker. Stavnica je že vrsto let med vodilnimi v Evropi.

7.

100% do 100€

BetWinner je eden najmlajših spletnih ponudnikov stav v industriji, saj je bila stavnica ustanovljena na začetku leta 2018 v Rusiji. Ponudnik že od samega začetka uspešno združuje visoke kvote z vznemirljivim polaganjem stav v živo, zaradi česa se razveseljuje vedno večjega števila novih uporabnikov. Brez zadržkov lahko tudi trdimo, da gre za mednarodno spletno platformo, saj je dostopna v kar 51 jezikih in ponuja šest različnih vrst kvot.

8.

100% do 200€

Z več kot 10 leti izkušenj v svetu igralništva velja spletna igralnica Hopa za pravo veteranko med ostalimi ponudniki. Kljub ustanovitvi leta 2005 ponudnik ne kaže nobenih znakov staranja in brez težav drži korak z mlajšo konkurenco. To se zrcali v izjemni ponudbi iger, bogatih ponudbah bonusov ter kar dvema licencama malteškega in britanskega organa za igre na srečo.

9.

100% do 100€

Z ustanovitvijo leta 2014 velja spletni ponudnik iger na srečo SlotsMillion že za pravega veterana, vendar ta z leti postaja samo še boljši, saj je dandanes znan kot eden najbolj zanesljivih in verodostojnih ponudnikov z bogato izbiro iger za vse okuse.

10.

100% do 150€

Librabet zagotovo spada med enega najbolj obetavnih ponudnikov, ki uspešno združuje najboljše iz področja stav in iger na srečo. Vse to se izvrstno dopolnjuje v tej mladi, leta 2018 ustanovljeni igralnici oz. stavnici, ki ji kljub mladosti uspeva konkurirati drugim spletnim velikanom s precej daljšim stažem.