Marathonbet

marathonbet
Bonus

Visoke kvote

Igraj zdaj Igraj zdaj
Overview
 • Licenca: Alderney, Curacao, United Kingdom
 • Ustanovljeno: 1997
 • Storitve: Športne stave, casino, finančne stave
 • Vplačila: Bančni transfer, Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Ecopayz, Entropay, Neteller, Skrill, Paysafecard
 • Izplačila: Bančni transfer, Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Ecopayz, Entropay, Neteller, Skrill
 • Mobilne stave: Da

Marathonbet je britanski spletni ponudnik stav z enim najdaljših stažev v stavni industriji, saj je bil ustanovljen leta 1997, kar ga uvršča med enega izmed najstarejših spletnih ponudnikov tovrstnih storitev. Stavnica z licenco iz Velike Britanije in karibskega otoka Curacao je znana predvsem po svoji preprosti in dobro pregledni spletni strani, na kateri lahko hitro dobite pregled nad aktualnimi stavnimi trgi in tekmami.

Medtem ko vas ostali ponudniki med brskanjem po njihovih spletnih straneh z vseh strani bombardirajo z različnimi oglasnimi sporočili in zajetnimi ponudbami, želi stavnica Marathonbet pričarati povesem pristno stavno izkušnjo brez velikega pompa. In to ji uspeva že od samega začetka.

Pros / Cons
 • Bogata ponudba stav – več kot 30 športov
 • Visoke kvote z izplačili do 98 % pri pomembnih dogodkih
 • Enostavna, pregledna spletna stran
 • Hitra izplačila in veliko število možnosti izplačil
 • Sicer pregleden, vendar zastarel videz strani
 • Spremljanje tekem v živo je slabo pregledno
 • Ni bonus dobrodošlice

Visoke kvote za različne stavne trge

Spletna stavnica Marathonbet je prepričljiv dokaz, da se dobro blago samo hvali, saj ponudnik nikoli ni investiral visokih zneskov v oglaševanje, ampak je kljub temu postala priljubljeno mesto za ljubitelje stav. Manjše investicije v izdelavo spletne strani in oglaševanje se zrcalijo tudi v kvotah, ki so precej višje v primerjavi z ostalimi ponudniki.

Slaba stran pomanjkanja investicij se kaže v ponudbi bonusov, saj vam Marathonbet ne nudi bonus dobrodošlice. Kot neke vrste kompenzacijo so vam na voljo višje kvote in posledično višji dobitki, zaradi katerih bonusa dobrodošlice ne boste pogrešali. Po podatkih nekaterih spletnih portalov za primerjave so kvote v spletni stavnici Marathonbet ene izmed najvišjih.

Ponudba obsega več kot 30 različnih športov, med katerimi prednjači nogomet s široko paleto dogodkov. Samo pri Ligi prvakov lahko izbirate med več kot 200 različnimi stavnimi trgi, kar bo zadovoljivo tudi najbolj zahtevne polagalce stav. Ne smemo pozabiti na številne azijske in ešportne stave, ki navdušujejo stave želje uporabnike po celem svetu. Da bo mera polna, imate pri Marathonbetu možnost trgovanja z valutami.

Čeprav v prvi vrsti stavnica, je del Marathonbeta tudi spletna igralnica z možnostjo iger v živo. V igralnici lahko izbirate med več kot 100 različnimi naslovi modernih igralnih avtomatov in klasičnih namiznih iger.

 

Stave v živo za nepozabno doživetje

Če želite pri polaganju stav občutiti enako napetost, kot jo občutijo igralci na igrišču, potem so stave v živo prava izbira za vas. Gre za stave, ki jih lahko polagate med igro, na primer na igralca, ki bo zadel prvi gol, ali na rezultat ob koncu prvega polčasa. Ker se vse dogaja v živo, morate sprejemati hitre odločitve, saj lahko že najmanjši dogodek na igrišču spremeni potek igre.

Stave v živo odpirajo nove možnosti, vendar te pri Marathonbetu ne pridejo do izraza, saj preprost videz iz 90ih let enostavno ne more držati koraka s prikazovanjem rezultatov in dogodkov v živo.

Polaganje stav na poti z mobilno aplikacijo

Če želite stave spremljati na poti, lahko to storite z mobilno aplikacijo spletne stavnice Marathonbet. Vse, kar morate storiti, je, da prenesete aplikacijo na svoj pametni telefon in začnete polagati stave kjerkoli in kadarkoli. Velika prednost aplikacije je, da lahko s telefonom dostopate do vseh funkcij in stavnih trgov.

marathonbet

Visoke kvote

Igraj zdaj Igraj zdaj