Manchester United v PSG: podcenjeni gostje se ne bodo predali

stave-online
11 februarja, 2019
53 Views
stavni nasveti liga prvakov

Gostitelji so favoriti, vendar pa ne bo šlo povsem gladko na Old Traffordu v torek zvečer …

Nočna mora s poškodbami za PSG

Manchester United je praktično v svoji polni moči. Trener Ole Gunnar Solskjaer nima nobenih novih težav s poškodbami ali suspenzi.

PSG pa ima na drugi strani veliko večje težave – Edinson Cavani in Neymar, dva moža izjemnega napadalnega tria, sta poškodovana, medtem, ko je bil Adrien Rabiot izločen iz ekipe, ker ni hotel podaljšati pogodbe s PSG-jem. Poleg tega ne bo igral še Belgijec Thomas Meunier, kar pomeni, da so gostje brez štirih igralcev, ki bi verjetno začeli tekmo, če bi bili na voljo.

United favorit, gostje z vrednostjo

Ko je bilo žrebanje izvedeno decembra lani, je bil PSG jasen in pričakovan favorit. Ampak od takrat se je ravnovesje povsem prevesilo v drugo smer, do te mere, da se veliko več vprašanj nanaša na PSG kot pa na domače. Kvota na Manchester United je 2.23, na PSG 3.01 in remi po 3.47

Po svojih standardih je PSG začetek Novega leta začel obupno – Izpadli so iz ligaškega pokala doma proti Guingampu (1-2) in šele v podaljšku strli odpor tretje ligaša Villefranche v francoskem pokalu (3-0), po tem, ko so na igrišče poslali nekaj svojih “težko kategornikov”.

PSG-jeva forma v Ligue 1 (francoska liga) je sicer boljša – pet tekem, pet zmag. Ampak vse skupaj ni sigurno ni v najboljšem stanju. Odsotnost glavnih igralcev pa je še dodatni udarec.

A morda, je utež zanihala že preveč in so možnosti PSG-ja zdaj podcenjene. Gostje ima veliko več nedavnih izkušenj z izločilnimi boji, ko jih ima Manchester United. Poleg tega so pripravljeni Gianluigi Buffon, Thiago Silva, Dani Alves in Kylian Mbappe in naj bi začeli.

Da se izognejo porazu, bodo morali odlično igrati v obrambi, kar so gostje tudi sposobni, kljub občasnim težavam v Ligi prvakov v prejšnjih letih.

Manchester United je trenutno v izjemnem nizu – 10 zmag in remi v vseh tekmovanjih. Vendar je to prvič, da se soočajo z ekipo kalibra PSG, odkar je Solskjaer postal trener. Če iščete izbiro na tem trgu, je stava na Remi (Draw) najboljša izbira.

Goljada ni predvidena

Malo presentljivo je, da je vsota “Več kot 2,5 gola” favorit po kvoti 1.67, v tekmi med dvema stranema, ki sta prepoznane po napadalnem nogometu. Vendar pa trenutno stanje PSG-ja in predvsem odsotnost Cavanija in Neymarja pomeni, da bodo gostje prisiljeni dati več poudarka obrambi.

“Brez Cavanija mora Tuchel spremeniti vse,” so v ponedeljek zjutraj zapislai v francoskem časniku L’Equipe. Čeprav to ni povsem res, ni nobenega dvoma, da bo moral trener PSG-ja Thomas Tuchel prilagoditi taktiko brez Urugvajca. Mbappe bo verjetno igral kot osrednji napadalec v 4-2-3-1, s tremi prednjimi veznimi, Dani Alves, Julian Draxler in Angel Di Maria. To ni slabo, vendar bi lahko bilo veliko boljše.

Posledično se bo PSG moral zanašati na obrambno kakovost in izkušnje Buffona, Thiaga Silve, Presnela Kimpembeja in Marquinhosa, ki naj bi deloval kot zadnji vezni igralec – malo več, kot bi običajno.

Ali bo zaprta tekma? Verjetno ne, toda možnosti za manj kot 2 golov so malo višje kot običajno. Pri kvoti 2.12, je Under dober izbor.

</p> <p><strong>PRIPOROČENE STAVE</strong></p> <p><strong>Remi @ <a href="https://stave-online.com/go/bet-at-home">3.47</a></strong><br /> <strong>Manj kot 2.5 gola @ <a href="https://stave-online.com/go/bet-at-home">2.12</a></strong></p> <p>

Ne pozabite! Na Bet at Home je od 12. do 20 februarja na voljo 150 EUR bonusa za športne stave.

[single_affiliate title=”Bet At Home” size=”big”]

Author stave-online

Leave a comment