Intro

Stavni nasvet: Manchester United – Leicester

stavni nasveti

Sigurno včasih pogledate stavno ponudbo in vidite kakšno kvoto, ki se vam preprosto ne zdi logična. Seveda greste potem takoj preveriti, zakaj je kvota tako visoka in običajno se zgodi, da obstaja kakšen razlog za nerealno visoko kvoto na nek rezultat. Ko pa preverbi veljavnih podatkov še vedno mislite, da je kvota previsoka, imate na voljo tako imenovano vrednostno stavo (value bet), ki jo je treba po vseh pravilih odigrati. V resnici se veliko igralcev boji takšnih tekem in se jih izogiba, vendar mi nismo podobni drugim in iščemo svoje vrednostne stave.

Kar se dogaja z Manchester Unitedom, je preprosto neverjetno. Ekipa s praktično neomejenim proračunom je znova doživela zelo neplodno transferno obdobje, kjer so prodali veliko igralcev, a niso pripeljali dovolj zamenjav. Navijači so nezadovoljni, vodstvo kluba pa ponovno razmišlja o menjavi svojega trenerja. Povsem nejasno je, v katero smer se vozi ta priljubljeni klub, saj se zdi, da je nasedel že odkar se je legendarni Alex Ferguson upokojil. V zadnjih sedmih srečanjih imajo razmerje štiri zmage, dva remija in en poraz.

Leicester je po drugi strani začel sezono, kot so si lahko samo želeli, in se trenutno nahaja na tretjem mestu razpredelnice. Seveda to ni pravo razmerje moči, saj ni za pričakovati, da bo Leicester sledil velikanom angleškega nogometa, vendar pa je lepo videti, da se manjši klubi goreče borijo za vsako točko v Premier League. Roko na srce Leicester je imel doslej dokaj lahek razpored, igral pa je s šibkejšimi in moštvi v težavah, kot je Chelsea.

Pričakovani postavi

Domača ekipa ima velike težave pred to tekmo, trener pa ne more računati na nekaj standardnih članov prve enajsterice. Poškodovali so se namreč Fosu-Mensah, Pogba, Martial, Shaw, Dalot, pa tudi Bally. Pod vprašajem sta tudi Lingard ter Wan-Bissaka in vprašanje je, kdo bo danes prišel na zelenico. To je tudi osnovni razlog, da se kvote na zmago Manchestra povečujejo. Leicester na drugi strani ne more računati na poškodovane Jamesa, Amarteya in Wesa Morgana, vendar to niso tako pomembni igralci v rotaciji Lisic.

Rezultati in trendi

Ti dve ekipi sta doslej igrali 91-krat in zagotovo lahko rečemo, da je Manchester United v tem dvoboju prevladujoča ekipa, saj je dobila kar 46 tekem, 23-krat je bilo neodločeno, 22-krat pa je zmagal Leicester. Kar zadeva število golov, se je večina tekem končala z več zadetki, vendar je bilo tudi kar nekaj tekem z malo golov, tako da na tem trgu ne vidimo pravega trenda.

Stavni nasvet

Redko v sezoni boste videli, da bodo kvote za Manchester United presegle 2.00, ko igrajo na svojem igrišču. Tu se je publika odzvala na pisanje medijev o poškodbah igralcev Manchestra in z začetnih 1.50 (kar je realno) je kvota narasla kar na 2.06. Tukaj vidimo velik value, saj verjamemo, da so Rdeči vragi na svojem terenu sposobni premagati skoraj vsako moštvo angleške lige. Glede na to, da je Leicester ekipa, glede na kakovost realno nekje na sredini tabele, bomo zato danes igrali na Manchester United -0.50AH (zmaga Manchester Uniteda), ki je na voljo po odlični kvoti 2.06 v spletni športni stavnici Bet365.

Če niste prepričani, kaj ta stava pomeni in kako jo odigrati, ali pa vas zanima, kako deluje azijski hendikep, predlagamo, da preberete naš članek o tem tukaj.

bet365 slovenija

100% do 25€

Čeprav je spletni ponudnik bet365 znan predvsem kot ena izmed vodilnih spletnih stavnic, lahko v njegovi ponudbi poleg bogate izbire stav najdete številne igre na srečo ter igralnico v živo, kar bo zagotovo všeč tudi najbolj zahtevnim igralcem.

 

Vsi stavni nasveti za danes

Relevant news