3.9/5

 • Odličen začetni bonus
 • Visoke kvote na nogomet
 • Veliko število posebnih stav
 • Hitra izplačila
 • Ni prenosov tekem v živo
 • Samo Curacao licenca
 • Relativno nova stavnica

Overview


 • Spletno mesto:
  librabet.com
 • Ustanovljeno:
  2018
 • Lastnik:
  Araxio development
 • Licenca:
  Curacao

Librabet

Librabet zagotovo spada med enega najbolj obetavnih ponudnikov, ki uspešno združuje najboljše iz področja stav in iger na srečo. Vse to se izvrstno dopolnjuje v tej mladi, leta 2018 ustanovljeni igralnici oz. stavnici, ki ji kljub mladosti uspeva konkurirati drugim spletnim velikanom s precej daljšim stažem. Prav novi svežini pri polaganju stav gre zahvala, da je Librabet kmalu po ustanovitvi postalo eno večjih spletnih mest za polaganje stav in igranje iger na srečo.

Bonusi za igralnico in stavnico

Ker je spletni ponudnik sestavljen iz dveh delov, lahko bonus dobrodošlice unovčite tudi pri polaganju stav. V zahvalo za prvo vplačilo dobite pri Librabetu bonus v višini 100 %, torej celoten znesek vplačila, s katerim si lahko zagotovite do 500 €. Tako ne dobite samo brezplačnih iger v stavnici, temveč lahko položite tudi brezplačne stave, ki obljubljajo zajetne dobičke.

Glede na količino igranja in polaganja stav so vam na voljo tudi druge ugodnosti. Pravzaprav ste z vsako položeno stavo in odigrano igro korak bližje naslednji ravni v VIP klubu zvestobe, kjer z vsako ravnjo pridobite še dodatne promocije in storitve, rezervirane samo za najbolj zveste uporabnike.

Varnost uporabnikov

Zaradi naraščajočega števila novih stavnic in igralnic je vprašanje varnosti vedno na mestu. Zagotovo vas bo razveselilo, da ima Librabet licenco iz otoške državice Caracaoa, ki dandanes velja že za pravcato stičišče ponudnikov stav in iger na srečo iz celega sveta. Poleg licence je treba omeniti tudi šifriranje strani. Ta uporablja klasično 128-bitno AES šifriranje, s katerim so vaši osebni in finančni podatki dobro zavarovani pred tretjimi osebami.

Spletna stavnica

Kot stavnica se Librabet trudi vnesti svežino v svet polaganja stav, ki pogosto velja za monotonega in neizvirnega. Poleg svežine najdete v ponudbi 23 različnih športov, na katere lahko stavite, med katerimi nogomet zagotovo velja za vodilnega. Kar 700 različnih možnosti vam je na voljo, če pri Librabetu polagate stave na nogomet, med drugimi stave na dogodke, kot je izvajanje kotov ali avtov. Stavite lahko tudi, kateri igralec si bo med tekmo prislužil rumeni ali rdeči karton. Vsekakor je vredno preveriti tudi ponudbo fantazijskega nogometa in elektronskega športa.

Dobra novica za vse polagalce stav je, da si lahko vsak dan zagotovite različne promocije, kot so bonusi za akumulatorje, brezplačne stave, delna vračila denarja itd. Vse, kar morate narediti, je, da položite denar na svoj račun z eno izmed številnih plačilnih metod in že lahko vstopite v napet svet stav. Edina pomanjkljivost stavnice je, da stave v živo še niso na voljo v popolnosti.

Spletna igralnica

Čeprav je Librabet mlada igralnica, se že ob vstopu takoj opazi, da za njo stojijo stari mački industrije, ki zelo dobro poznajo igralniško sceno. Zato so vam v igralnici na voljo samo najboljše igre vodilnih ponudnikov, kot so NetEnt, Quickspin, EGT in ELK Studios, pri čemer izstopa predvsem igralnica v živo, kjer lahko nekatere igre s kartami igrate v družbi pravih delivcev.

Videz strani

Mogoče drži, da je videz spletne igralnice bolj ali manj stvar okusa. Videz spletne stavnice pa je še kako pomemben, saj morate kot polagalec stav vedno imeti dober pregled nad dogajanjem pri izbrani tekmi. Librabet in vsi drugi ponudniki pod okriljem podjetja 7StarPartners so znani po svojem preprostem in uporabnikom prijaznem izgledu, ki se ponaša s prijetnimi in nekričečimi barvami za blagodejen vpliv na igralce in polagalce stav.

Podpora strankam

Dokler vse poteka v redu, je podpora strankam popolnoma nepotrebna. Ko pa se vam utrne novo vprašanje ali naletite na težavo, potem je dobro vedeti, da vam je prijazno osebje vedno na voljo. Podpora strankam v Librabetu je dosegljiva vsak dan v različnih jezikih. V stik lahko stopite telefonsko, preko elektronske pošte ali klepeta v živo, tako da boste nadvse hitro našli pravo rešitev za svojo težavo.

Librabet

3.9/5